26 Ağustos 2014 Salı

Pekbilmiş Mini Event' ta Keyifli Dakikalar

Herkese merhaba, yine buraları ihmal ettiğimin bilincinde olarak karşınızdayım.. İg hesabımı aktif olarak kullandığımı bir kez daha belirteyim. Beni merak edenler yandaki İg penceresinden yada instagramda "yeteneksizin" kullanıcısını takip ederek benden haberdar olabilirler. Her daim olduğu gibi yazmam gereken bir çok şey var ama zaman ve imkan sorunsalı beni hem tembelleştiriyor hemde daha pratiğe itiyor. Sanırım blog yazar gibi yapmanın en güzel yanı bir instagram hesabınızın olması :)

Bu kadar reklamın ardından gelelim hafta sonu yaptığımız etkinliğimize...
Sevgili Pekbilmiş' in düzenlediği makyaj içerikli etkinlikte bir araya geldik ve güzel bir mekanda çok keyifli saatler geçirdik. Mekanımızda bize ev sahipliği yapan Willy Wonders' a teşekkürler...



Buluşmada bolca makyaj üzerine sohbet ettik ve sevgili Ceren youtube kanalına eklemek için etkinliğimizin videolarını çekti. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Ve bizi birbirinden güzel hediyeleriyle destekleyen sponsorlarımızı da unutmamak lazım. Watsons, Bargello Parfüm,  1fikir1sihir, Rüya Atölyesi, Miyavkedicik, Ecowell, Pluscanvas hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

          Rüya Atölyesi

Bargello Parfüm

Ecowell
Watsons

1fikir1sihir

Miyavkedicik


Bu minik baykuşta Sevgili Hobistanya' dan hediye...



Watsons kutusunun içindekileri ayrı ayrı ayrı inceliyorum. Hemen okumak isterseniz instagrama ışınlanabilirsiniz yok biraz bekleyeyim derseniz ayrıntılı yazımı yine buradan gelecekte okuyabilirsiniz...

Bu arada haftaya Konya Blogger Workshop Etkinliğimiz var. O yüzden bu aralar bolca ürün tavsiyesi yada tanıtım yazısı okuyacaksınız benden söylemesi..
♥♥♥

3 yorum:

Yeşim dedi ki...

Ohh ohh ne güzel etkinlikler yapıyorsunuz kıskanmaya başladım artık :)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Gel balım sende ;)

musa öztürk dedi ki...

çok güzel ellerinize saglık :D