24 Haziran 2015 Çarşamba

Fairy Platinum İle İmkansızın Peşindeyiz

Fairy ile ilk tanışmam bir etkinlik sayesinde olmuştu. Annemle bildiğin aşık olmuştuk deterjana.. Ondan sonra bizim evimize hem makine için hemde elde yıkama için Fairy' den başka deterjan girmedi, girdiysede rağbet görmedi. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. 

Gelelim Fairy' nin Trnd Türkiye sayesinde tanıştığımız yeni ürününe. Şimdi karşınızda Fairy Platinum var.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bizim evde bulaşıklar genelde elde yıkanır, misafir yoğunluğunda makineyi kullanırız. Bu sebepten ürün elime ulaşalı 20 gün olmasına rağmen ancak kullanabildim. Tabi ki diğer Fairy ürünleri gibi buda çok başarılı. Şimdi sizlerle hem kendi deneyimlerim hemde ürünü deneyen diğer arkadaşlarımın görüşelerini paylaşacağım. Önce bir ürünün vaadleri nelermiş ona bakalım..
Ürünün vaadleri şu şekilde;
Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülleri.
3’lü sıvı bölmesi olan tek bulaşık makinesi kapsülüdür.
Açılmadan kullanılır, ürünün kendisine eliniz değmez.
Sıvı teknolojisi sayesinde hızlı çözülür.
Düşük sıcaklıkta da daha iyi sonuç verir.
Hem camlar hem de metaller için parlatıcı etkisi vardır.
Çay lekesi gibi zor lekeleri kolayca çıkarır.
Cam ve gümüş koruma özelliği vardır.
Tuz etkisine sahiptir.
Türkiye'de Şubat 2012 yılından bu yana satılmaktadır.
Fiyat: 18.99 TL (20'li Fairy Platinum)
 

Kısaca ön yıkama yapmadan, prırıl pırıl temizlik ve bütçe tasarrufu sağlayan deterjan kapsülü. Birden fazla ürün kullanmak yerine (parlatıcı, tuz) tek bir kapsülle bulaşıklarınızı yıkayabiliyorsunuz. Bulaşıklarınızda su lekesi, yemek artığı kesinlikle kalmıyor. Ayrıca hoş kokusu ile makineniz mis gibi kokuyor. Yukarıda ki fotoğrafta bizim tencerenin çok güzel temizlediğini görebilirsiniz:)

Deneyen arkadaşlarımdan biri hiç ön yıkama yapmadığını fakat ön yıkamasız bulaşıklarının hem çok iyi yıkanmadığını hemde makine filtresini temizlemezse çok kötü koktuğunu ama Fairy ile birlikte bu sorunlarına kökten çözüm bulduğunu söyledi.

Benimle birlikte ürünü deneyen arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Sizde dostlarınızla birlikte böyle bir projede yer almak, yeni ürünler keşfetmek istiyorsanız Trnd' ye üye olmayı unutmayın.

1 yorum:

reyhane dedi ki...

Mükemmel bir ürün ben bayıldım