1 Eylül 2015 Salı

Sana Kapak Olsun

Herkese merhaba, bugünkü konumuz telefon kapağı/kabı/casesi her ne diyorsanız o :)
#umranlasonbaharamerhaba etkinliği sayesinde tanıştığım www.sanakapakolsun.com'dan nasıl alışveriş ve tasarım yapılır onu konuşacağız.
Kendinizi şımartmak istiyorsanız, sevdiceğinizin, çocuğunuzun yada sevdiğiniz her hangi birşeyin resmini her zaman görmek istiyorsanız; elimizden, cebimizden hatta yatağımızdan ayırmadığımız telefonumuzun kabına kondurarak nasıl kolayca ölümsüzleştiririz bir bakalım:

www.sanakapakolsun.com adresine giriyoruz.
Siteye üyelik oldukça basit sadece Ad/Soyad, mail adresi ve tanımlayacağınız şifre ile üyelik işleminiz tamamlanıyor.
Daha sonra alışverişe başlayabiliyorsunuz. İster önceden tasarlanmış olan ürünlerden beğendiklerinizi istersenizde kendinize özel kapağınızı tasarlayarak satın alabilirsiniz. 

Kişiye özel tasarım yapmak için sitede ki " Kendin Tasarla !" menüsüne tıklıyoruz.
İkinci adımda cep telefonu marka, model ve kapak rengini seçiyoruz. Sanıyorum markaya göre kapak rengi alternatifi değişebiliyor. Seçimlerimizi yaptıktan sonra oklada gösterdiğim " Tasarlamaya Başla" butonuna tıklıyoruz.



İşte en eğlenceli kısım şimdi başlıyor.Kapağınıza ister kendi bilgisayarınızdan bir görsel ekleyebiliyorsunuz isterseniz hazır resimlerden farklı bir tasarım yapabiliyorsunuz. Hatta üzerine yazı bile yazabiliyorsunuz.

Ben tasarımım için fotoğraf sanatçısı Kazım Kuyucu ile çalıştığımız bir fotoğrafımı uygun gördüm. Resminizi kapakta nasıl görmek istiyorsanız o şekilde ayarlıyorsunuz. Ortada, tam boyut yada birden fazla resimden kolaj yaparak.. Bu kısım tamamen sizin zevkinize göre...


İşte son aşamadayız "Siparişi Tamamla" butonuna bastığınızda adres ve ödeme sayfasına geçiyorsunuz.

Benim siparişim aynı gün hatta bir kaç saat içinde kargolandı (hızlarına ve ilgilerine ağzım açık kaldı) ve ertesi gün MNG kargo tasarından teslim edildi.
Jet hızıyla teslimat ve güzel ürünleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.