8 Ekim 2015 Perşembe

Amutiya Kozmetik Ürünlerim

Hepinize merhaba; 
Bugün daha önce adını duymadığınızı düşündüğüm güzel bir kozmetik markasından bahsedeceğim. Amutiya Kozmetik ile geçen hafta #umranlasonbaharamerhaba etkinliğinde tanıştım.Üretimi İran' da yapılan 2008 yılında Türkiye' de kurulan bir firma. İlk başta maskara üreterek çığır açmış ardındanda renkli kozmetik ürünleri üretmeye başlamış. Ürünler argan yağı ile zenginleştirilerek cildi beslemesi amaçlanmış. Oldukça başarılı.. Aşağıda ki ürünlere biraz yakından bakalım mı?

 

İlk olarak, Amutiya Kozmetiğin "Fasten - Up Fluid Lip Colour With Argan Oil " serisinin LM-909 numaralı rengini sürdüm. Şunu söylemeliyim renk harika ve beni tanıyanlar bilir makyaj tazelemeyi sevmem (çok kalıcı)! Koyu kıvamlı likit ruj ama sürümü çok kolay. Uyguladıktan bi kaç saniye sonra dudağınızda matlaşarak sabitleniyor. Asla bulaşıp, dağılmıyor. Bende ki rengi gündüz kullanımı için fazla iddialı olduğundan, kuruduktan sonra üzerine nemlendirici lip balm sürerek dudağımda yumuşattım ve hafifçe sildim. Altta ki görsel de ise bir miktarı silinmiş halini görüyorsunuz. Harika değil mi?

 
Gelelim Argan Yağlı Fondötenine.Beni yakından tanıyanlar bilir fondöten konusunda çok hassasımdır. Cildim hassas ve sivilceye meyilli olduğundan her ürünü kullanamıyorum.Açıkcası bu ürünüde denemekte tereddüt ettim. Çünkü yeni arındırdığım cildimi yine sivilcelere boğmak istemedim.Argan yağı cildime fazla gelebilir endişesi taşıyordum ama korktuğum gibi hiç olmadı.
Ürün pompolı şişede çoğu llikit fondötenden katı kıvamda.Ciltle bütünleşerek sabitleniyor ve gün içinde parlamaya sebebiyet vermiyor.Benim cildim Amutiya Fondöteni çok sevdi ;)

Ruj ile görsellediğim fotoğraflarda yine bu fondöteni uyguladım. En kısa zamanda o meşhur maskaralarınıda denemek için can atıyorum. Satışa çıkar çıkmaz edineceğim;)

3 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

Harikaa güle güle kullan canım :)

uğurböceği dedi ki...

Bu markayı yeni duydum nasıl alabiliriz?

YETENEK-SİZİN dedi ki...

uğurböceği : Hatice' ciğim sorunu yeni fark ettim, henüz satışta değil çıkınca instagram hesabımdan duyururum canım;)
Ümran Tuncer: Teşekkür ederim tatlım :*