19 Ekim 2015 Pazartesi

Ümranla Sonbahara Merhaba Etkinliği

Herkese merhaba, şimdiden uyarayım bu çok uzun ve bol görselli bir yazı olacak :)
Pembe dünyam blogunun sahibi, aynı zamanda hemşerim Ümran 3 Ekim' de müthiş bir organizasyona imza attı. Bu müthiş etkinliğe davetli olmak beni oldukça heyecanlandırdı. Çünkü etkinliğin çoğu davetlisi Ankara' dan geldi . Onlarla birlikte keyifli, dolu dolu 3-4 saat geçirdik. Hep birlikte bizi ağırlayan mekanın (Nevizade Cafe) keyfini çıkarırken hemde gönderileri ile bizleri şımartan 44 sponsorumuzun hediyelerini inceledik.


 İşte katılımcı arkadaşlarımız;

Sponsorlarımızın hepsinden bi görüntü alalım:) 44 sponsoru aynı kareye sığdıramadım..


1. Yaka şeklinde kartona iliştirilmiş farklı bir broş ile beni çok sevindiren Fingerscrossed (broşumla ilgili kombini görmek için İnstagram hesabıma ışınlanabilirsiniz)

                                            
2. Ozpack kullanım alanlarımla ilgili detaylı bir yazı yazacağım ama siz şimdiden bakmak isterseniz buyrun.

3. El yapımına ne kadar önem verdiğimi herkes bilir. Bu kitap koruyucu içinde Süslüpangle ' a çok teşekkürler.

     
 4. Kardeşimin tek lokmada yiyip, yuttuğu ucundan tadına bile bakmaya kıyamadığım güzeller güzeli kurabiyemde emeği geçen Panparti' ye çok teşekkür ederim, elleri dert görmesin.
                    
                    
4. Annemin kaktüsüm renklensin diye saksıya saplanan mis kokulu taş Kokulu Düşler' den geldi.

        
5. Her ne kadar giyemeyeceğim kadar bol olsada çekilişle şansıma çıkan Chima bluz için teşekkürler.

          
6. Sana Kapak Olsun telefon kapağımla ilgili önceki yazımı okumak için buraya alalım :)

              
7. İsme özel tasarım dediler mi ölürüm Hediye Rüyası' da çok güzel tasarlamış anahtarlığımı.

          
8. Bulgur denilince aklıma hep Duru gelir, yeni serisinde mantarlıdan, nohutluya farklı çeşitlerle nohut üretmiş. Benim gibi pilav delileri için şahane bir düşünce..

 
9. Kenton yılların markasıdır. Bizim evden kabartma tozu ve vanilyası hiç eksik olmaz. Gönderdikleri paketten tavuk göğsünü denedim şahaneydi. diğer ürünlerinide denemek için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler Kenton Ailesi.


10. Naturelka; organik ürünleri toz halinde bize sunan lezzet ustası. Ispanak ve pırasa tozlarını un niyetine çorbalara karıştırıyorum. Hala kestane ununu denemiş değilim çünkü kurabiye mi yapsam, kek mi, pasta mı karar veremedim. Kestane denilince benim için akan sular duruda;)


11. Halatçı Home'a gönderdiği sabun için teşekkür ederim.


  
12. Ohabuldum.com takı temizleyicisi göndermiş, deneme esnasında pillerim bittiği için yolda kaldım ama en kısa zamanda takılarımı parlatıcam ;)

  

13. Fresh' n Soft 2 adet temizleme medili ve kulak çubuğu yollamış ama eve gelen kuzenler fazla diye götürmüşler.. Temizleme mendillerini çok başarılı buldum..

  

14. Cosmed, Akne Kontrol Jeli göndermiş. Bu tarz ürünlerden 2 farklı markaya ait elimde bulunduğu için henüz denemedim, zaten denediğim markalardan da bi sonuç alamadım. Umarım Cosmed beni bu dertten kurtarır.


  

15. Işıltı güzel şey ya, Miss 77' de güzel kokuyor ve şahane bir ışıltı yayıyor. Dekolteler parıldasın istiyorsanız Daxmixup' ın bu ürününe şans verin. Ayrıca saçlar için ürettiği bakım yağları da ayrı bir konu, sonra değiniriz;)

  

16. Bebak güneş sütünü görünce yazı çok özlediğimi hissettim. Gelecek yaz gelsede güneş ürünlerimizi alıp tatile gitsek.

  

17. Mustela bebek şampuanını fırça temizliğimde kullanıyorum. Teşekkürler Mustela..

 

18. Stres topu ve kupa için Kliksa' ya teşekkürler.

 

19. Cecile' in bu rujunu çıkarmak gerçekten çok zor:) Kalıcı ruj isteyenler buyursun alsın.(Detaylı resimleri için İnstagram hesabıma göz atabilirisiniz.)

20.  Kitap ayracı sevimli adamlar ve vintage desenli çok kullanışlı cüzdan tüm sevimliliği ile bana göz kırpıyor:) Teşekkürler Petunya

21. Janssen Kozmetik ile daha önce tanışmamştım. Cilt bakımı üzerine oldukça güzel ürünleri var gibi görünüyor. Bakalım bu ürünler benim cildime nasıl gelecek? Doğrusu bende merak ediyorum anti- age kremi ile başladım deneme çalışmalarına. Detaylı yazısı önümüzde ki ay denemeler bitince yayında olacak diye ümit ediyorum. Bu ara ürün denemekten cildim çarşafa döndü biraz ara verip bu övgüyle bahsedilen ürünlerin tam etkisini görmek istiyorum.

  

22. Isıtıcı bantını kullandığımda üreticisine dualar yağdırdığım doğrudur. İşyerinde ağrıdan kıvranırken imdadıma yetişiyor. Diş temizleyicisini çantamdan ayırmıyorum sanki dişlerimi yeni fırçalamışım ferahlığında hissettiriyor. Burun bandı ise, kurtarıcım oldu meğer ne kadar çok işe yarıyormuş. Daha önceki etkinlikte gelenleri işe yaramaz diye kullanmamıştım ama burun kanallarını cidden iyi açıyor. Rituelbeaute çok çok çok teşekkürler

 

23. Dermokil denilince aklınıza ilk gelen kil maskesi biliyorum:) Kil maskesine bayılıyorum zaten..

  

24. Kertil Çam Hazan Kolonyası, kolonya değil parfüm adeta, bu kadar güzel kokması kolonya adını hak etmiyor.. Şahsen parfüm niyetine kullanıyorum.

              

25. Bulsakalsak.com' dan İxora Parfüm bizlerle:)


 
26. Pierre Fabre ürünlerinden Avene, şüphesiz en sevdiğim, ye deseler yerim o derece. Cildimle çok iyi anlaşıyorlar.. Klorane şampuanı yıllar önce kullanmıştım, parfüm kalıcılığında koku ve yumuşaklık hatırlıyorum. Fakat kuru saçlar için olan bu ürünü sadece saç uçlarıma uygulayacağım yoksa normal saç düzenimde ki sebum salgısını artırır endişesi taşıyorum. Selülit kreminide deneyeceğim, eminim ki diğer ürünleri gibi harikadır.

  

27. Topicerm' de etkinlik sayesinde tanıştığım ürünlerden. Kremini henüz denemedim ama temizleme suyu çok güzel.


 
28. Essence' den koleksiyonuma yeni ürünler katılmış, hoş gelmişler. Gratis ve Watsonslar' da ürünleri bulabilirisiniz.

 

29. Kullanan arkadaşlar Natracare ile ilgili deneyimlerini anlattığında yok artık demiştim. Bir ped bu kadarda abartılmaz demiştim ama yanılmışım. Artık tek tercihim..

 

30. Organik göz farı hemde en sedeflisinden.. Orkide Hareketine teşekkürler.

 

31. Amutiya Kozmetik tez zamanda satışa başlamalı neden mi? bir önceki yazımı okuyun..


32.  Ağrı kesen bant mı olur canım? olur olur Mediwell yaptıysa olur;) Bantların yanında gönderdiğiniz mini manikür seti ve anahtarlık için teşekkür ederim.


33. En güzel hediye kırtasiyedir, herkes sever çünkü.. Teşekkürler Narkutu

   

34. Mastiqua; damla sakızı aromasını sevelerin keisnlikle tatması gereken ürünler.


 
35. Mini mini kalpler, şişelere girmişler.. Bikah şekeri alternatifi için Kırmızı Puantiye' nin ig hesabına bir bakın.

  

36. İlbay Çini' nin gönderdiği bu güzel set için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Taktığım gün resmen olay oldu. Herkes rengi ne güzel, nerden aldın, vs. soruları ile beni bunalttı. Adres belli buyrun, hepsi el işçiliği..


 
37. Amatör kokulu taş yapımcısı olarak kalitesine bayıldım, teşekkürler Natura Corner

  

38. En şirin hediyemiz tavşan şişeli ojelerimizdi. Dekor amaçlı kullanacağım kıyamam bu güzelliği kullanıp, atmaya. Bu arada Boom Design' ı muhakkak inceleyin çok hoş şeyler var.

  

39. K575 ne güzel bir koku, o vücut spreyi ambalajı nasıl romantik anlatamam.Sansiro' ya kocaman teşekkürler.
  

40. Rinso' ya teşekkürler.


 
41. 0 Kalori, 0 Şeker, 0 Yağ yaban mersinli taze içeçek Aspire


42. Reçine  takımız içinse sevgili Taka Tuka' ya teşekkür ediyorum. Bu ara hafta sonu kombinlerimin vazgeçilmesi.

Başta Ümran' cığım olmak üzere tüm arkadaşlarıma ve değerli sponsor üyelerimize teşekkür ediyorum. 


3 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

Hepsini güle güle kullan canım, herşey harikaydı :)

beyazbegonvil dedi ki...

hediyelere bayıldım çok güzel firmalar sponsor olmuş :) Hepsini güle güle kullan tatlım :)

Unknown dedi ki...

Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutlamak isterim. Takip ettiğim bloglar arasında bloğunuzuda ekledim.
Ayrıca Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. oya örnekleri
Teşekkürler.