20 Ekim 2009 Salı

Kavanoz Yenileme



Bizim evde bu kavonozlardan  o kadar çok ki, annem hepsine birşeyler dolduruyor. Plastikler sağlıksız diye hiç bir cam objeyi atmıyor. Bu baharat şişesinede kürdan doldurmuş dolabın bir köşesinde duruyordu. Bir misafir geldiğinde o şekilde sunmamak için. Yanında gördüğünüz peçeteyi kavanoza tansfer ettim.
Bi yapmadığım bu kalmıştı bunuda yaptım:)) Acemilik kusurları var ama ilk çalışmam olduğu için umursamadım. Kipa' nın 1 Lira günlerinden edindiğim peçeteyi, transfer tutkalla kavanoza geçirdim. Tabi öncesinde kavanozumu kahverengiye boyadım. Aman aman bişey olmadı ama sizlerlede palaşmadan edemedim.




6 yorum:

umudunmaceraları dedi ki...

güzel bir çalışma olmuş.

berkbuket dedi ki...

haksızlık etmeyiniz efendim bence aman aman birşey olmuş.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok saolun değerli yorumlarınız beni mutlu etti

fuska dedi ki...

çalışma güzel olmuş ama peçete dekupajında astar boyanın beyaz ya da krem rengi olması çalışmanın daha net çıkmasına neden oluyor. beyaz zemin kullansaydınız daha aydınlık bir kavanozun olurdu. sevgiler

Selen dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Peki ben yapmak istesem peçeteyi nasıl o kavanoza transfer edeceğim? yani önce tutkalı her yere sürüp üstüne peçeteyimi yapıştırıyoruz

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Evet aynen öyle yapıyorum. Aslında peçeteyi düzgünce yerleştirdikten sonra üzerine de sürebilirsiniz. ;Hatta doğru olanı bu. ama ben her seferinde yırtıyorum o yüzden önce zemine tutkal üzerine peçete koyuyorum..