10 Ekim 2009 Cumartesi

Sonbahar Yarışması- Şemsiyede Sonbahar Akşamı


10marifet sitesinin düzenlediği yarışma için asıl projemi görücüye çıkarıyorum:) Projem şemsiye süslemek ti. İlk etapta küçük bi araştırma sonucu bu güzel üşüyen kızı buldum. Bu arada bu tarz resimlere anime deniliyormuş, onu da yeni öğrendim. Cahilliğin gözü kör olsun:) Neyse resim şemsiyenin üzerine boyandı, rüzgar görüntüsü vermek için boyutlu boya ile aralara efekt verildi, çantamda kullandığım minik renkli sonbahar yaprakları aralara yerleşti. Kızımın saçlarını eski tokamdan söktüğüm naylon saçlarla boyutlandırım. Başına dut ipten bir şapka yaptım. Araya ay ve yıldız pulları yapıştırdım ki; Sonbaharda akşamı simgelesin... Resimlerin mutlaka ayrıntılı olarak büyük halini görmenizi isterim, bunun için resimin üzerine tıklamanız yeterli
Böyle kokoş bir şemsiyeye sahip oldum, yarışma sayesinde. Sanırım ilerleyen zamanlarda kıyamadığım için; abajura yada farklı bir şekile dönüştüreceğim minik kızlı şemsiyemi:)




















15 yorum:

Unknown dedi ki...

harika harikaa..nefis olmuş.bayıldım.düşündüğümden de güzel.tutuyorum hemennnn yayınlanınca..

Nedret dedi ki...

Çok beğendim.Keşke birisi şemsiye süslese diyordum.Çok şükür siz yaptınız bunu.Çok oy alacağınıza eminim.Bol şans tekrar:))

Adsız dedi ki...

şahane süpersin bayıldımmm..bu kesin kazanır..fikir çok hoş çalışma ondan da hoş

sesiber dedi ki...

vaaayyy harika olmuş, 10marifette yayınlandı mı bilmiyorum ama tutuciiim haberin olsun. kızın saçlarını boyutlu yapman da harika fikir ve uygulama. ellerine sağlık küçükgüneşim.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

yorumlarınızla beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam. fikrimi ilk gönüldeneleye anlattığımda farklı bir uygulama vardı ama çıka çıka bu çıktı:)
benim için sizlerin yorumu çok önenmliydi, sizlerde güzel şeyler yazarak beni şımartmışınız.

Adsız dedi ki...

çok beğendim,o siyah şemsiyeyi bile şirin hale getirmiş,sanırım ben de yapacağım bu tarz bişey :) keşke 10 marifete üye olsaydım da tutabilseydim :( neyse ki kardeşim (biyaşımadahagirdim) tutmuş :)) başarılar :D

Banuca dedi ki...

Çok değişik bir fikir, enfes bir uygulama, tek kelime ile kusursuz...

sevil dedi ki...

Bayıldım,müthiş bişey.Tuttum.

dilevser'in dedi ki...

harika bir fikir bu çok güzel ve değişik olmuş ellerine fikrine sağlık başarılar yarışmada :)

LiliMini dedi ki...

gerçekten çok güzel,ellerinize sağlık

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok teşekkür ederim. gerek sitede gerekse burada beni çok şımarttınız:)

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş.

Cocukla Cocuk dedi ki...

şahane bir çalışma , 10m. de tutacağım, ellerinize sağlık

serpil dedi ki...

Bu kocaman gözlü kızlar hep çok güzeller zaten, sizin süslemenizle de daha bir güzel olmuş, elinize sağlık.. Mor şemsiyeme hemen bir iyilik düşünmem lazım, çok sade kaldığını hissettim :)

Hobihane dedi ki...

Vayyy be neler kaçırmışım.Demek tasarım şemsiye buymuş.Aklına hayran kaldım cnm.Artık hiç bişe kaçırmamak için sıkı takibindeyim :)