24 Kasım 2009 Salı

Basitçe Püskül Yapımı



Aslında resimlerden anlaşılıyor yapımı. Ben yinede sıralayım:
1- İstediğimiz renkte ve kalınlıkta ipimizi, makasımızı ve iğnemizi hazırlıyoruz.
2- Elimize yada her hangi bir kartondan çıkardığımız şablona ipimizi sarıyoruz.
3- Püskülümüzü sabitlemek için, üstten bir tutamını iğne yardımıyla sararak,sıkıştırıyoruz.
4- Sarma işleminden sonra kesiyoruz püsküllerimiz hazır oluyor....


8 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

burdan bakınca kolay gözüküyor arkadaşım ben senin güzel bakan gözlere aman ne var kolaymış yaparım dedim:))kaç kere söktüm bilmiyom:)) bu kolaya benziyor:))

YETENEK-SİZİN dedi ki...

aslında çok kolaydı o gözler, ben rastgele işledim gitsin ama hafifçe çizdim kumaşın üzerine öyle daha kolay oldu..

Adsız dedi ki...

canım benim ben olaya coppy paste olarak bakmıyorum..hepimizin blog açıp uğraşma sebebimiz paylaşmak değil mi zaten ben çok mutlu olurum birine bir fikir verdiysem..mesela ben de bu püsküllere artık para vermeyeceğim kendim yapacağım nasıl yapıldığını senden gördüm çünkü..bazı insanlarda bu tür kompleksler görüp üzülüyorum..benden gördü de yaptı... yok linkimi vermedi...yok benzerini yapıp daha ucuza sattı gibi... birileri senden birşey öğrenip yaptığında rahatsız oluyorsan paylaşma o zaman değil mi...ayrıca bunu söyleyecek kişinin yaptığı şeyin ilk tasarıncısı olması gerekir ki konuşmaya hakkı olsun..yoksa internette herkesin yaptığı birşeyse kimse bunu benden gördü iddiasında bulunamaz bence:)):) ama malesef böyleleri var ve sadece rahatsızlık veriyorlar..
bana herkes neyi nasıl yaptığımı sorabilir aynısını yapabilir daha ucuza ya da daha pahalıya satabilir..ben sadece sevinirim ..fazla konuştum galiba bu konuda başımı ağrıtan çok olunca dilim çözüldü:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

iiki çözüldü ne güzel şeyler yazdın, belki birileri kendine gelir:) tamamen katılıyorum sana ama insanları anlamak mümkün değil. yaklaşımın için teşekkür ederim.

umudunmaceraları dedi ki...

Püskülleri herzaman sevmişimdir.Hiç yapmak için uğraşmamıştım ama.Denenecekler listeme alıyorum.Paylaşım için teşekürler

Unknown dedi ki...

Sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, neşeli ve güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın..

Stil Direktoru dedi ki...

Canım yazılanları da okudum ve senin ne kadar özenli biri olduğuna imzamı atarım, sen güzel kalbini üretime ver sıkma canını emi, emeğine ve paylaşımına sağlık

Adsız dedi ki...

teşekkürler canım sağol...edacım sen de sağol tatlım