18 Aralık 2009 Cuma

Biobellinda Nedir?

Biobellinda; yerli malı olarak üretilen temizlik malzemeleri vs. gibi ürünleri doğrudan satışa sunan bir firma. İsmini yeni duydum, fırsatları neler, ürünleri nasıl, kazancı iyimi? bunlar hakkında tam bir bilgiye sahip değilim.
Duyduğum kadarı ile, amvay ürünleri gibi malzemelere sahip olduğu ama Türk firması tarafından üretildiği, ürünlerinin güzel olduğu ve ödemede oluşan gecikmelerde faiz uygulanmadığı. Gerekli bilgi için burayı tıklayabilirsiniz.
Yıl sonu olması itibari ile ücretsiz üyelik imkanı sunuyor. Ben de bundan faydalanacağım, bakalım nasıl bir ürünmüş.
2010da kozmetik ürünleride sunacakmış. Buarada ürünlerin doğal olduğundan bahsediliyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ben iki yıldır üyeyim ve kullanıyorum doğru kullanıldığında gerçekten çok etkili ürünler ayrıca çevre dosto ve kansorojen maddeler içermiyor, yağ kir çözücüsünü çok kullanırım ..halı şampuanıyla makinenin çıkarmadığı tişört üzerindeki çikolata lekesini çıkardım...halıya dökülen çay lekesini oda parfümü temizliyor:)) makinede kotları yıkarken biraz halı şampuanı renkleri canlandırıp tertemiz yapıyor..genel temizliği bile makinede kullandım...yağ kir çözücü gömlek yaka ve manşet kirleri için süper...yani bu gibi farklı ürünleri farklı amaçlarla kullanabiliyoruz da...oto şampuanını eşim hep yanında taşır ve yıkamaya gidince onu kullandırtır..çok memnun... aynı şampuan cam temizliğinde de etkili...ben bir süredir şampuanını kullanıyorum saçların eskisi kadar dökülmüyor ve canlandı...kullanıcıların bu tür deneyimleri çok gerçekten de...

Stil Direktoru dedi ki...

Umarım öyledir canım hiç bilmiyordum

YETENEK-SİZİN dedi ki...

eylülbahçesi bende merak ettim, anlatan kişi çok övdü bkalım üyeliğim bir gerçekleşsin deneyince ürünleri, yorumları buraya taşıyacağım.