16 Aralık 2009 Çarşamba

Kardeş Seçmeye Varmısın?



Gezinip dururken bloglardan birindeki (gündelik denemeler) başlık dikkatimi çekti, hemen tıkladım ve ne olduğunu anladım. Hem üzüldüm hemde hala böyle yardımsever insanlar olmasına sevindim.

Yurdun dört bir yanında, sefalet içinde okuyan çocuklara manevi destek olmak için Kardeşini Seç isimli bir site oluşturulmuş. Siteye girip çocuğun bilgilerine ulaştıktan sonra ablalık,abiliik yapıyorsunuz. Ona hediyeler yolluyorsunuz. Mektuplaşıp,telefonlaşıyorsunuz! Böyle güzel bir amaca hizmet ediyor. Bende Şanlıurfa ilinden bir kardeş seçtim. Eğer sizler de seçmek istiyorsanız ;
lütfen www.kardesinisec.com adresine tıklayınız.

Duygu seline kapıldım, özellikle şu bölümü içinizde tereddüt varsa okuyun.

6 yorum:

Fun Sugar Cookies-Cake dedi ki...

hemen tıkladım ve okumaya başladım

isme özel çocuk kitapları :
http://dombilikitap.blogspot.com

Nilgün Komar dedi ki...

şekerim ben biliyorum bunu yılllarrrr önce gene vardı.. bende bir kardeşcik seçmiştim.. adı da mehmet çiçek di.. şanlıurfadan.. ama şansıma ailesi ile çalışmak ve okula geç vakitlerde gitmek zorunda kalan bir kardeş çıktı
ben onu bulana kadar ulaşana kadar öyle zaman geçti ki anlatamam okul sezonu bittiydi nerdeyse.. sonra okulun müdür yardımcısı ile tanıştık uzun zaman arayıp bilgi aldım.. ama onun okulda olabileceği zamanlarda da benim onunla ilgilenme şansım olmadı! malum ekonomik hayat.. öyle işte benim maceram böyle..
seçtim ama ulaşamadım.. bir daha denemek istiyorum ama yakınlarda gidip görebileceğim biri olsun istiyorum.. ne bilim.. içimden bir ses öyle diyor..
sevgiler herkese.. ve kardeşlerini seçebilecekler seçsin..

Stil Direktoru dedi ki...

2 kardeşim var ve çok seviyorum seslerini başarılarını duymayı :)

GeCe dedi ki...

çok uzun zamandır var bu üstelik benim burdan 4 yıldır desteklediğim bir kardeşim var

İğne İle İplik dedi ki...

Benimde bir kardeşim var:) Bir üniversite öğrencisi olarak, bu sorumluluğu taşımak oldukça ağır, ama allahtan hem anlayışlı hem akıllı pırıl pırıl bir genç kız. Umarım oda benim gibi üniversite basamağına ulaşır:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ay ne güzel herkesin farklı farklı anısı var, hakikaten güzel amaca hizmet eden site.
bende kardeşimin öğretmeni ile irtibata geçtim, telefonla arayıp kardeşimle tanıştıracak, çok heycanlıyım.