15 Aralık 2009 Salı

Satışa Hazırlanan Küçük Çantalar



Bitiremedim gitti. Keçelerin üzerini elde işledim. Daha önce fikrini aldığım sesiberin önerisiyle çiçekli böcekli bir kumaş aldım, astarlamak için kestim, biçtim. Ama gel velakin dikemedim, iğnelediğimle kaldım. Makine bozuldu, bunlarda elimde kaldı, terzim dükkanını açmıyor bir kaç gündür onada götüremedim. Elde diksem sağlam olurmu bilmiyorum. Amannn bi iş yapalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı.





Bu kızın ağzı kocamandı ama nedret ablam için küçülttüm birazda sevimli olsun dedim ama değişen bişey olmadı. Biliyorum ablacım suratsız diye yine beğenmiycen:))







Yorumlarınızı bekliyorum...

6 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

İlk gören bendim sanırım :) senden sonra maili anımsadım da canım, o zaman da dedim o dış kenarları kadın saçı olan sana özgü oldu, kimsede görmedim ellerine sağlık bol satışlar.

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim bazen bu tür aksilikler yaşarız.. sen aldırma ve olmadı bitmedi diye üzülme demek ki bitme zamanı gelmemiş onların.. bu arada başka biş yap.. ben böyle düşünürüm hep.. ve o ara zamanlarda da harika işler çıkar!
ve hepsi birbirinden güzel olmuş belirtmek isterim özellikle...
hepsi çok güzel...
eline sağlık..
az daha bekle ya makine tamir olsun yada terzi de diktir.. çanta bu sonuçta el dikişi sağlam da olsa taşımaz..
öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnn...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ewet stildirektörüm ilk görenlerden biride sendin,aynı maili fikrine önem verdiğim bi kaç kişiye daha gönderdim. özellikle hello yazanın ilham kaynağı sensin!
Senin güzel maillinden sonra hazırladım.

celebim saol canım inş. hallederim. bi yandanda ders çalışıyorum aslında bi şekilde dikerim ama ders işini buaralar baya ciddiye aldım. Her yanımız sınav nolcak böyle anlamadım.

Adsız dedi ki...

Evet ya cok original şeker olmuşlar hadi bakalımmm:))

Şehnaz dedi ki...

bazen böyle aksilik ler olabiliyor..hiç canını sıkma herşey sular gibi tez olur inşallah....çok güzelller...ellerine sağlık...

Bizim Gibiler dedi ki...

Tamamlarsın nasıl olsa canım.
Ben de en çok yeşil olanı sevdim:)