10 Ocak 2010 Pazar

Buluşmaya Dair Ayrıntılar



Şimdi bana bu yüzler niye kapalı diyeceksiniz. Arkadaşlarımın iznini almadığım için kapatıverdim, hepsi razı gelirse değiştiririm düşüncesiyle..Sadece o güne ait bu sayfada bir resim olsun istedim.
 Gelelim detaylara, az ama öz bir buluşma oldu. 7,5 kişiydik. Buçuk ne oluyo derseniz yazıyı okumaya devam edin anlıycaksınız:)
Anlatmaya başlıyorum. Buluşma mekanımıza ilk gelen Emine' ciğimmiş, güya erken gidip herkesi bekliycektim ama 10 dakika gecikmeli gidebildim. Gittiğimde Nisoşum, İffetin günlüğü ve Emine oradalarmış. Elimde telefon habire Gönüldeneleyi arıyorum, o sırada mekanda ki yüzlere bakıyorum, saolsun Emine yetenek-sizin deyiverdi. Maşallah ,Emine de ki hafızaya hayran kaldım. Resimlerimden ve boynumda ki kazak bozması snooddan tanıyıverdi beni. Biz birbirimizi tanıyıp, sohbet ederken Gönüldenele ve 10marifet ailesinden tanıdığımız Birdost71 çıkıp geldi. En son olarak ta Gülay ablacım geldi.
Nisoşum da 10marifetten henüz blogu yok ama eminim yakında olacak:)) Sohbet esnasında bloglardan ve bloglarımızdan o kadar çok bahsettik ki, canımcığımın içi gitti. Bir yandan sohbet edip, diğer yandan notlar aldık. Nerde ne var? hangi bloglar güzel? sıkı takip ettiğimiz siteler filan....


Buda bizim buçuk. Sevgili Nisoşumun kızı. Umarım anneciği kızmaz resmini yayınladım diye. Ama bu fıstığı nasıl göstermeyim sizlere. Önce bize pas vermesede sonra konuşmaya başladı. Onlar babasıyla arada market turlarken anneciği bizim yanımızda takıldı.Bu cimcime de sıkıldıkça bizim yanımıza kaçtı geldi.
Buluşmalarda yazıyorlar yaa 'sanki uzun süredir tanışıyormuşuz gibiydik' diye, hakikaten hepsini daha önce tanıyormuş gibiydim. Hepsine bayıldım. Emine'nin konuşkanlığı, Nisoşumun zarifliği, İffetin Günlüğünün fedekarlığı, Birdost71'in anaçlığı:), Gönüldenele'nin samimiyeti, Gülay ablanında fikirleride sohbet boyunca beni etkiledi.
Bununla bitmiyor, o kadar çok ayrıntı var ki, sırf aynı gün girebileyim diye gecenin bu saatinde yazımı hazırlamak için sabırsızlandım. Neyse bir daha ki buluşmamız yine çok yakında, şimdiden sözleştik. Gülay ablama misafir oluyoruz. Gelemeyenler çok şey kaçırdılar ama canları saolsun, başka sefer onları da bekliyoruz.
Haaa cicilerimi göstermeyi unutuyordum. İffet ablamınkilerle başlayım. Hepimize güzel bir paketin içinde elbiseli,askılı magnet ve mis kokulu lanata keseleri hazırlamış elleriyle. O kadar özenle yapılmışlar ki gidip gelip seviyorum:) Eve gelir gelmez lavanta torbası giyisilerimin arasına, magnette buzdolabının üzerine yerleşti. Bende onlara işten fırsat bulamadığım için bugün sabah acele ile hazırladığım ayıraçlardan verdim. Onu yaparken ki hallerimi sonra ekliyceğim:)


Şunlar da nisoşumunkiler onun blogu yok madem resmini çekmişim yayınlayayım dedim:)


Gönüldenele de hepimize broş hazırlamış. Herkesin ki farklı farklı, rengarenkti. Yakalarımıza taktık renklendik.Benim 2 tane oldu, çünkü ona hazırladığım hediyenin içerisine bende yakma çiçekten broş koymuştum. Benim şansıma da yakma çıkınca yakma olmayan kokoş bir broş daha verdi. Resmen sevindirik oldum hediyelerin arasında:)
İşte bunlarda broşlarım hıııh








Aslında söylemek istediğim o kadar çok şey var ki, şuan içimden orada bulunan herkesi kucaklamak geliyor. İyi ki tanıdım sizleri, herşey için çok saolun. Hepinizi çok seviyorum.


11 yorum:

Fındık Kurdu Betül dedi ki...

ne güzel olmuş cidden.
imrenmemek mümkün değil..

sevgiler..

DenDen dedi ki...

Hayırlı olsun, kıskandım:)

iffetin günlüğü dedi ki...

ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum.iltifat etmişsin canım benim..sık sık görüşürüz inşallah.ben fotomuzu merak etmiştim.yüzümüzü kapatman iyi olmuş benim için mahzuru yok ama mutlaka kötü çıkmışımdır diye düşündüm:))

hediyen içinde tekrar teşekkür edrim bir kenara kaldırılacak şeylerdense her zaman göz önünde duracak, kullanılacak şeyler almak, vereni hep hatırlamak hoşuma gidiyor.selamlar.

naki dedi ki...

çok güzel bir gün geçirmişşiniz.orda olmayı isterdım.diger bulusmanızıında haberını aldım.o gün konyada olursam bende gelmeyi isterim :)

Unknown dedi ki...

canım benimmmm....benim iöçinde harika bir gündü,sizleri tanımak çok güzeldi.öpüyorum kocamannn...resim benim içinde sakıncası yok.bende yayınlayacağım.dün araya sıkıştırmak istemedim.

Hobihane dedi ki...

Canımm benim ne güzel anlatmışsın.Bunun üstüne ben hiçç bişe yazamam blogumda, açar açar seninkini okurum :)
Bende senin gibi çookk mutlu oldum ve evet sanki daha önceden tanışıyomuşuz gibi samimi bi ortamımız vardı.Şimdi iyiki bu blogu açmışım diyorum.Ne güzel sen ve diğer arkadaşlar gibi ortak düşünebileceğim değerli kişileri tanıdım.Ve umuyorum ki dostluğumuz baki olur.
Kocamann öptümm :)

Nilgün Komar dedi ki...

canımmmmmmm... birarada güzel bir gün geçirmiş olmanıza çok sevindim.. bekliyordum bende yayını ve hemen yazdığın için teşekkür ederim kendi adıma..

Adsız dedi ki...

güzellik,
harika anlatmışsın.çok özel bir gündü.sizleri tanımak en güzeliydi.en kısa zaman da görüşmek dileğiyle...sevgiler...

alessandra dedi ki...

hello! I don't understand a word, but I like the pictures:)
thank you for visiting my little home...ciao

3prenses dedi ki...

harika bişey bu.ayrıca en sevdiğim blog sahipleri buluşmuş bu arada.

Hilal dedi ki...

ahh gelmeyi sevgili urfatutkunu.blogcu.com ile birlikte öyle çok istememize rağmen malesef başaramadık. mesaimiz uzadı ve kısmet olmadı:( bir dahaki sefere kısmet olması dileklerimle.. harika bir buluşma olmuş doğrusu