16 Şubat 2010 Salı

Gadgetlerinizi Göremiyorsanız

Dünden beri işyerinde ki bilgisayarımda blogumun sağ tarafını ve alt tarafını göremiyordum. bütün gadget ve widgetlerin ekli olduğu kısım yok olmuş gibiydi. Çok umursamadım, önce sorunun bloggerdan kaynaklanabileceğini düşündüm, nasıl olsa düzelir diye beklemeye aldım kendimi. Fakat bi baktım ki evde ve diğer tarayıcılarda sorun yok sadece işyerinde ki internet explorerda!
Biraz önce bir izleyicimden mail aldım, meğer onda da görünmüyormuş. Çok fazla kafa kurcalamadan çözümü buldum. Geçen hafta sorulara cevap vermek ve uygulamalı anlatmak adına bloguma ziyaretçi sayacı eklemiştim. Şurada yazmıştım. Meğer herşey onun yüzündenmiş:) Eğer benim gibi göremiyorsanız öncelikle son eklediklerinize bir göz atın;)))

5 yorum:

Adsız dedi ki...

gördünmü canım bu sayaclar benimde mahvetti.neyse düzelecektir sevgiyle mutlu kal.üzüldüm beni yüzümden oldu senden ben istemiştim.

Elifin Terazisi dedi ki...

Aynı sorun bende de var, sayaç yüklemiştim.Çok teşekkür ederim:)

Fındık Kurdu Betül dedi ki...

öff cidden bu sayaçlar başa bela.
ama ben de illa olsun istiyorum o anda kaç kişi online vs..

kendimiz kaşınıyoruz aslında :P

sevgiler

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Teşekkürler canım.Bu bilgiler çok faydalı oluyor.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

evet benimde aynı şey 10marifetin son yazılanlarını blogumda görmek için link eklediğimde başıma geldi sanırım link'in Kodundaki genişlikle ilgisi var genişlik ve yükseklik değerlerini değiştirdim ancak yinede olmadı, bakalım artık en sonunda çaresini bulacağım.