10 Şubat 2010 Çarşamba

Rare Blossom Ürünleri


Geçtiğimiz hafta Rare Blossom' a mail atarak numune istediğimi söyledim. Sağolsunlar hemen ertesi günü numunelerimi yolladılar. (Kargo ücretini kendim ödediğimi belirtmek isterim)
NOT: Fotoğrafımın kalitesizliği için özür dilerim. Fotoğraf makinemin şarj aletini evin içinde kaybettim, o yüzden  cep telefonuyla çekmek zorunda kaldım.

Gelen ürünler şunlar:

  1. Koruyucu Gündüz Kremi
  2. Besleyici Gece Kremi
  3. Antiaging Krem
  4. Koruyucu El Kremi
  5. Kıvamlı ayak Bakım Yağı
  6. Bronzlaştırıcı Güneş Yağı
  7. Masaj Yağı
Sırasıyla ürün yorumlarını yapalım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sadece 2 gündür kullanıyorum. buna bağlı olarak yorum yapacağım. Yorumlarımın yanında tanıtımda kullandıkları broşürleride ekleyeceğim.

1. Koruyucu gündüz Kremi ve  2. Besleyici Gece Kremi
Daha önce hiç gece ve gündüz kremi kullanmadım ama şunu belirtmeliyim ki cildi nemlendirme ve besleme açısından güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum.

3. Antiaging Krem
Henüz yaşlanma karşıtı krem kullanma yaşında olmadığımı düşündüğümden bunu hiç açmadım. Bir kaç gün sonra kullanması için anneme vereceğim. Kısa sürede etki etmeyeceği kesin ama ilk izlenimlerini sizinle mutlaka paylaşacağım.

4. Koruyucu El Kremi


Bu ürün muhteşem. Sabah evden çıkarken sürdüm ve gün boyunca bir daha kreme ihtiyaç hissetmedim. Ellerimi yağlandırmadan ama yoğun bir biçimde nemlendirdi. Değişik bir kokusu ve yeşilimsi bir rengi var.

5. Kıvamlı ayak Bakım Yağı



Bu üründe favorilerim arasına girdi. Banyodan sonra ayaklarıma uyguladım ve öyle bir his uyandırdı ki sanki; halı ayağımın altından kayıp gidiyor. Nasırlaşmış yada sertleşmiş yerleri yumuşatıyor. Yukarıda bahsedildiği gibi serinlik ve rahatlık hissi veriyor. Vicks gibi bir kokuya sahip kıvamıda o şekilde.

6. Bronzlaştırıcı Güneş Yağı



Bunu kullanmak için yaz tatilini bekliycem. Fakat içinde havuç yağı var. bildiğiniz gibi havuç yağı çabuk bronzlaşmayı sağlıyor. eminim memnun kalınılacak bir ürün olacak.

7. Masaj Yağı


Masaj yağını sadece denemek için bileklerimi ovdum. Cilde çabukça işliyor, vıcık vıcık yağ bırakmıyor.


Son olarak şunu belirtmeliyim ki bütün ürünlerin % 100 olduğunu kokularından kolayca anlıyorsunuz. Bildiğimiz kozmetik ürünler gibi kokmuyor, halis mulis bitki kokuyor. Kendinizi çayırda dolaşmış gibi hissediyorsunuz. Kısacası ben bu ürünü çok sevdim, hem doğal hemde Türk malı:) Daha ne olsun!!! Acilen satışa açılsın bizlerde kapışalım ama fiyatlarda makul olsun dimi:))
Sayın yetkililer şu açıklamayı yaptılar "........sipariş hattımız (0 212 535 77 75) siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Ayrıca çok yakında www.rareblossom.com adresinden ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilecek ve online sipariş edebileceksiniz."

5 yorum:

Adsız dedi ki...

mrb yetenekli kız,bu yazdıgın ürünleri hiç bilmiyorum.adını seni konyalı oldugun için tanımıştım.sevgiyle mutlu kal

Adsız dedi ki...

mrb sevgili yetenekli kız blogta yazmışın meraklıyım diye evet canım ben teşekkür ederim,sende cevaplamışın.ben evet konyalıyım.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Paylaşımın için teşekkürer.
O zaman çıksın deneyelim.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

merhaba bende istedim bu ürünlerden ücretli olarak 16 tl gönderebileceklerini söylemişler,5 ml diyorlar da acaba seninkiler gibimi yoksa sadece tek numune mi bilemedim?kaç ml senimkiler,bilgilendirirsen ve beğendiysen bende denemek istiyorum ona göre dönüş yapacağım kendilerine..

martenicka dedi ki...

Merhaba
Bende de dün bi takıntı oluştu ki sormayın, hemen bi krem almam lazım eyvah, yaz geldi, gözlerim iyice kırışmadan bişey kullanmam lazım dedim ve attım kendimi beylikdüzü migros-Boyner magazasına, hemen bi bayan ilgilendi benimle sağolsun, benim amacım ROC göz kremini sormaktı ama bi baktım kendimi bu markanın pazarlama tanıtımını dinlerken buldum diyebilirim, ama bayan o kadar güzel anlattı ki vallahi diğer markaları sormak ve bakmak aklıma bile gelmedi, doğal olduğu kesin ama çok çok pahalı, insan bi şunu düşünüyo, "Ya bu Vichy'den, ROC'tan bile pahalıysa, demek kendine bu kadar güveniyo, yada insanların bunu düşünceğini bilerek pahalı tutuyo" falan diye aklımdan geçti. En ucuz ürünü de sanırım, bebeklerin poposuna bile iyi gelen kremi, ben göz kremi için gittim ama hiç bilmediğim bi marka olduğundan biraz araştırıp öyle gelicem dedim, arkadaşımla konuştum, ben o kadar para vermem dedi, 170 TL 15ml. Göz Kremi, bencede pahalı sizce ne yapmalı?