30 Mart 2010 Salı

Çıldırmak Üzereyim Yardım

Sabahtan beri belki 4-5 defa şablon değştirdim. Hepsinde ayrı bir porblem, ayrı bir sorun. Aslında çok bişey istemiyorum geniş yazı ve resim alanı olan bir blog istiyorum o kadar.
Şablon ayarlarını genişletmek için bir çok çaba sarf ettim. Pell-in den yarıdm istedim. Yok istediğim gibi olmadı. Çift sidebar sevdamdan vazgeçip, tek kolu,onlu bir şablon yükledim. Herşeyi Güzelce ayarladım ama bunda da resimler alanın dışına taşıyor ve kenarlardaki bordürleri kaldırmak istiyorum. Kod görmekten görememeye başladım:)

Şimdi şablondan anlayan birileri lütfen bana yardım etsin.

Genel olarak düzende sorun yok. Sadece resimler dışarıya taşması ve blogum genişmiş gibi görünsün:)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

bu konularda en ufak bir bilgim yok keşke benim resimlerde böyle büyük olsa yüklediğimde ona bile razırım ben canım ya sen nasıl yaptın

mandalincikmazi dedi ki...

mür: hobicell.com :))
çok yetenekli bu konuda :))
Sevgiler.........

sesiber dedi ki...

grrrr, şablon değiştirmek deyince bile tüylerim diken diken oluyor, her seferinde tövbe ediyorum bi daa yapmıycam diye:((

Aslı dedi ki...

Halledene kadar kumanda panelindeyken yerleşim-> yazı tipleri ve renklere gir. Oradaki renkerden (sanırım) çerçeve rengini beyaz yaparak şu gri kenear çizgilerinden kurtulursun o zaman da resim boyutu aynı kalsa da taşmış gibi görünmez. Her bir renk değişiminde alttaki örneklemede neyin rengini nasıl değiştirdiğini görebilirsin ve kaydetmedğin sürece de elindeki bozulmamış olur.

TATESAL dedi ki...

Bence sen gece.blogspot.com arkadaşımıza müracat et,o harikadır...
edaca30 da öyle ama o ümreye gidecekti döndümü bilmiyorum....
Ayrıca blogger şablon tasarımcısına gir orada harika şeyler var...
Zaten en kısa zamanda yenilik geliyor bloggere bu şablonlarla ilgili....

YETENEK-SİZİN dedi ki...

sevim: Teşekkür ederim canım düşünmen yeter.

Yildiz: Önce kendim çözeyim dedim ama yardım almadan olmuyor. saolsun TASANART yardım ediyor. Olmazsa yeniden şablon yüklüycem ama bu sefer klasik şablon yüklüycem:)

sesiber: sorma yaaa, wallla çıldırdım artık. Hala boynum gözlerim ağrıyor.

Aslı: Senin tarif ettiğin yerden de denedim ama olmadı, gitmiyor sanırım şablonun kendisinden kaynaklanıyormuş.

tatesal: Bencede yenilik getirsinler artık. Ordan burdan bulduklarımızın ya bi yeri çalışmaz yada değişiklik yapmaya izin vermez.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Canım sana mail atıcam bu konuda, eşim sağolsun bayağı uzun bir yazı yazdı, umarım yardımcı oluruz sana güzelim. Yine de bişi olursa çekinmeden sor. Yalnız 2-3 gün yokum nete giremeyeceğim sağık sorunlarım için tedaviye gidiyorum. Ancak hafta sonu cevaplayabiliriz. Öptüm seni canım...

Gülen Tezer dedi ki...

Yeteneklim söylediklerinden hiçbir şey anlamadım :/ Ama sen bile yardım istiyorsan demek sorun ciddi. En kısa zamanda çözmeni diliyorum.
Sevgimle..

Aslı dedi ki...

Canım bence şuanda gayet iyi görünüyor, zaten ben mümkün olduğunca sade görünümlü blogları daha çok seviyorum. Benim blogumdan belli oluyor zaten galiba:)) 3 kolonlu yaptığımda içim daraldı bakarken, tekrar 2 kolona geçtim hemen. Kenarlardaki borürleri de attım sadece headerım kaldı:))