22 Mart 2010 Pazartesi

Fiamma'dan Gelen Mutluluk

Aslında bu yazımı yarın yayınlamayı düşünüyordum ama dayanamadım. Hani olur ya nötrsünüzdür herşeye karşı,bıkmışsınızdır hayattan. O anda küçük bir dokunuş sizi yeniden hayata bağlar. İşte öyle bir gün dü bugün benim için...


Sabahleyin işyerimde miskin miskin otururken kargocu önüme bir paket bıraktı. EST haricinde kargo beklemiyordum. Hemen paketin üzerine baktım aaa Fiamma'dan geliyor. Önce şaşırdım,evirdim çevirdim,ne olabilir ki diye..Dayanamadım yırttım, açtım. 
Beklemediğiniz bir anda karşınıza gelen bir pakeetin uyandırdığı heyecan ve mutluluğu tarif etmem imkansız sanırım. Hem duygulandım hemde mahcubiyet duydum. İçimden onun için dua etmeye başladım. Çünkü moralim çok bozuktu, sanki bir mucize gibi keyfim bu paket sayesinde yerine geldi.



Paketimden bu güzel Arap kızı şirinmi şirin havlu çıktı. Tam çeyizlik :) O kadar sevimli ki oyuncak koleksiyonumun arasınamı koysam diye düşünmeye başladım.
Bir de Fiammacığımın her bir zerresini elleriyle oluşturduğu otantik sihirli kutusu var. Normalde incecik görünen bu kutunun kırmızı ipinden tutunca bu hale geliyor. Ne kadar şirin ve dahice değilmi? Bu kutuyu çantamdan çıkarmayacağım çünkü şimdiden aramda onunla duygusal bağ oluştu:)

Hediye kazananlara, alanlara hep serzenişte bulunuyordum. Niye banada gelmiyor diye, sonunda biri sesimi duydu:)  Artık benimde şansım güldü:))

Herşeyin gönlünce olması dileğiyle, bana bu mutluluğu ve sevinci yaşattığın binlerce kez teşekkürler FİAMMA! Beni mutlu ettiğinden daha fazla mutluluğu yakalamanı can-ı gönülden istiyorum.

10 yorum:

DenDen dedi ki...

Güle güle kullan canım bayıldım

Adsız dedi ki...

çok sevimli olmuş.
canım blog ödülünü tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum seninde lik in i yayınlıyorum.devam ettirmek istersen sayfamda ayrıntıları alabilirsin.

Yeşim dedi ki...

Canım çok güzel hediyeler bunlar güle güle kullan :)

Archilemi dedi ki...

Ay tam anlattığın ruh halindeyim.Ve çok iyi anladım bahsettiğin şeyi.Ne mutlu ki yüzün gülmüş böyle cici bir hediye ile.

fiamma dedi ki...

İyi gunlerde kullan canım:)) Sihirli kutuları posta ile gönderme başarımı da sınadım sayenizde, demek ki oluyormuş,ben iki kere sevindim hem beğendiğine hem de bunu başardığıma:)))

Benhurum dedi ki...

Ayy gerçekten ne kadar sevimliymiş bu arap kızı:)) İyi günlerde sağlıkla sakla kurabiyem;)
sakla diyorum çünkü biliyorum sen kıyıpta onu kullanmazsın:D
öptüm güzel yanaklarından;)

bahar yorgun dedi ki...

havlun şipşirin canım.. bende fiammada görüp kendime dikmiştim bir tane. güle güle kullan

GeCe dedi ki...

çok tatlıııı güle güle kullan

GeCe dedi ki...

çok tatlıııı güle güle kullan

Unknown dedi ki...

canım ne şekerler değilmi?banada geldi aynılarından ordan biliyorum:))Güzel yürekli Fiammacım nasıl mutlu etti bizi..