10 Mart 2010 Çarşamba

Küçük Arı

Kayıp Gül'den sonra nihayet Küçük Arı'yı da bitirip rafa kaldırdım. Bin Muhteşem Güneş'i okumaya başladım. Kitabı okumaya başladığım da boğulduğumu hissettim. Çünkü hep birbirnin aynısı kelimlerin sürekli tekrarı beni çileden çıkarmıştı ama ilerleyince kitaba bağlanmaya başladım. Kısacası sakın sıkıldım diyipte bırakmayın, eminim bitirince sizde çok beğeneceksiniz.

Bu arada yeni kitaplar aldım.

Adam Fever- Empati

Juditth Mcnaught - Cennet

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bazı kitaplarnedense insanı cok sıkar ama sonu insanı şaşırtır.ben empatiyi okudugum kitaplar içinde eniyilerden olarak düşünüyorum.cünki sonunu zor tahmin ediyorsun az sıkıyor ama merakın artıyor birazda kendinden şüpheleniyorsun empatinin fazlası zarar gibi.ama cok güzel fantazi bir kitap kolay gelsin hele meraklıysan kitabı bırakamayacaksın.ben 10gün kanepeden kalkmadan okudum.

İSTANBUL'DAN AMERİKA'YA..İKİ AYAKLI DÜNYAM, BİR ORADA BİR BURADA.. dedi ki...

ben de şuanda onu okuyorum :) aynen dediğin gibi ilk başlarda sıkılıyor gibi olsan da sonlara doğru hızlı iierliyor kitap :) bu arada bin muhteşem güneşi ben de aldım, okunmayı bekliyor :)) sanırım kitap tercihlerimiz çok benziyor :))

İSTANBUL'DAN AMERİKA'YA..İKİ AYAKLI DÜNYAM, BİR ORADA BİR BURADA.. dedi ki...

:) uçurtma avcısını okumuştum gerçekten çok güzel bir kitap tavsiye ederim, diğerlerini okumadım..sen okutup beğenirsem okurum artık :))