31 Mart 2010 Çarşamba

Yenilenen Hırka


Daha önce ki şu yazımda hırkamı yenileyeceğimi söylemiştim. Yarımda olsa yeni bitirebildim. Sadece yakasına dikmem gereken kahve dantel var ama, sanıyorum gelecek kışa ancak dikerim.


Yakası göğüs altına kadar indiği için bir parça yün ile örülerek toparlanmasını sağladım. Daha önce ki halinde önünü kapatmak için deri parçalar vardı. (bknz. Üstte ki resim) Onları söküp çıkardım, yerine baştan boya kadar fermuar diktim. Dümdüz dar bir hale gelince, rahat hareket için kenarlarından yırtmaç açtım. Yakası hariç diğer yenilikleri ile kullanışlı bir hale geldi.


Neyse bunlar bir yana blogta ki şablon sorunumu yavaş yavaş çözmeye çalışacağım. Bu konuda bana TASANART yardımcı oluyor.Buradan da ona teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Bu şablonu rayna oturttuktan sonra, Stildirektörünün yapacağı şablona kadar bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Gerçekten çıldırtan bir mevzu.. Değişiklik güzel oluyor ama uğraştırmadığı sürece.

6 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Güzel görünüyor ellerine sağlık güle güle kullan yani bitince :))
Sevgiler........

Işıl Işıl Günler dedi ki...

çok güzel canım, bitince giy de üzerinde görelim:)

Adsız dedi ki...

Sevgili yetenekli kız dün cok işim oldugu için teşekkür edemedim canım blogunda yer vermişin ellerine gönlüne saglık bir tanem şimdilk hoşcakal.sevgiyle mutlu kal.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

sağolun canlarım. üzerimde giydiğimde genelde makyajsız oluyorum burayada makyajsız foto koymayım diyorum ama..

Stil Direktoru dedi ki...

Sonucu bende merak ediyorum kolay gelsin canım

Hilal dedi ki...

ellerine sağlık baya uğraşmışsın ama deymiş