9 Nisan 2010 Cuma

Aktifoks (Ozonlu) Krem Kullanan Var mı?

Aktifoks ne zamandır var bilmiyorum ama ben bugün keşfettim. Uzun bir süredir hem cildim hede saçlarım için doğal ürünler arıyorum. Aktifoks ile ilgilide çok güzel yorumlar okudum ama benim için önemli olan birebir ağızdan duymak.


Aktifoks Ozonlu Cilt Kremi

Aktifoks ozonlu cilt kremi; cilt sağlığınızın korunmasına yardımcı olmak veya bozulan cilt sağlığının tedavisine destek olmak maksadıyla asiditesi düşürülmüş saf zeytinyağının medikal ozon gazına tabi tutulması ile jel haline getirilerek elde edilmiştir.
Aktifoks cilt yüzeyine uygulandığında içeriğindeki aktif oksijen cilt hücrelerinin oksijenlenmesinin arttırılmasına katkı sağlar. Bu sayede hücre yenilenmesi hızlanır ve cildin sağlıklı görünümünü koruması desteklenir. Hızlı hücre yenilenmesi aynı zamanda yaşlanma etkilerinin yavaşlatılmasında da faydalı olur.
Cildin yeterince oksijen alamaması ve çevresel şartlar cilt rahatsızlıklarının sebepleri içinde ilk sıralarda gelir. O halde sağlıklı bir cilt için öncelik bol oksijen olmalıdır.
Aktifoks ozonlu cilt kremi gözaltları dahil cildin her yerine rahatlıkla uygulanabilir. Diğer bir kozmetik veya ilaç ile etkileşime girmez.
Aktifoks cildinizi güneş, soğuk, toz, rüzgar vb. harici etkenler ile makyaj ve deterjan gibi kimyasal materyallerin zararlarından korur.
Alkol, hayvansal katkı ve zararlı kimyasal allerjen içermez.
KULLANIMI :
Sabah ve akşam yüzünüzü yıkadıktan sonra hafifçe kurulayın. Aktifoks ‘u hafif nemli cilde az miktarda iyice yedirerek uygulayın.

Ürünün fiyatı anlatılanlara göre oldukça iyi.
Antifoksun resmi sitesi için tık tık
Ayşenur Yazıcı'nın önerileri için tık tık
Ayrıca İkbal Gürpınar'ın sitesinde de ürün satılmaktadır. Onun içinde buraya tık tık.

 http://www.kozmetiksaglik.com/ sitesinde peşin fiyatına 6 taksit imkanı var ama ben o siteden hiç alışveriş yapmadım, eğer güvenilirse hemen alacağım.

ayrıca Biogreen ozon yağıda var, onunla ilgili bilgi almak içinde buraya lütfen.
Ayrıca %100 doğal şampuan bulan yada kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

20 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Daha önce duymadım canım ....
Doğal şampoana gelince katkısız şampoan yoktur diye düşünüyorum eskiden hep köyde zeytinyağı sabunu kullanırdık yakınlarımızın yaptığını bu konuda pek yardımcı olamdım sanırım :(

umudunmaceraları dedi ki...

kremi bende ilk kez duyuyorum.Eğer kullanırsanız sonuçlarını paylaşırmısınız.Ben bir ara terasan ısırgan otu şampuanı kullandım.Çok kuruttu saçlarımı.Bitkisel olduğu söyleniyor ama bilemiyorum tabi:)

umudunmaceraları dedi ki...

Şu sıra hacı şakir şampuan kullanıyorum.Saçıma en iyi bu geldi diyebilirim

umudunmaceraları dedi ki...

Şu sıra hacı şakir şampuan kullanıyorum.Saçıma en iyi bu geldi diyebilirim

Ada Deniz dedi ki...

eşimin ablası kullanıyor. Ama o ayda iki kez ozon terapisi de alıyor. çevresindekiler cildindeki lekelerin azaldığını sölmeşi. Markası farklı ama

buket kulaksız dedi ki...

aktifoks denen ürün tamamen ticari amaçlı ve advertorial. zamanında seda sayanda aynı şeyi yaptı. sonuç ne oldu o zengin oldu bizde faydasız ürünlere verdiğimiz paralarla kaldık. tv de ürünlerini çıkartmak için para veriyorlarmış. lütfen itimat etmeyin. öteki dediğinizi bilmiyorum ama tercihinizi iyi yapın. diyet haplarından bıktık. vurgun üstüne vurgun yapıyorlar. iyi tercih yapın.

mandalincikmazi dedi ki...

Merhabalar arkadaşım,
İzmir buluşması için biz güzel bir yer seçtik umarım sizlerde beğenirsiniz ve hoş saatler geçiririz..
Sevgiler......

Neşetuana dedi ki...

Dün Aktifosk kremler ile ilgili bir yazı yazmıştım.Aktifoks'un cilt için olan ozonlu kremini yeni kullanmaya başladım.Doğal ve yan etkisi yok.Diğer ne olduğunu bilmediğimiz cilt kremlerinden daha sağlıklı bence..Zaten ozon artık hastalıkların tedavisinde bile kullanılmaya başlandı.

multifidus dedi ki...

merhaba, ben yaklaşık 2 haftadır aktifoksu sadece gece kremi olarak kullanıyorum.(cildim karma olduğu için) gerçekten çok memnunum,bana çok çok iyi geldi.bundan sonra da hep kullanmayı düşünüyorum.içeriğinin zararsız olması da cabası, sırayla diğer bakım ürünlerimi de organik yapmaya başlıcam, hadi hayırlısı:)

bonbonşekerim dedi ki...

Merhaba,aktifoksu bende kullanıyorum ve çok memnunum çevremde bulunanlara da tavsiye ediyorum.Bu arada şampuan olarak Organicum markasını tavsiye ederim.Kesinlikle petrol türevi yağ çözücü solventler kullanılmıyormuş.sitesini ziyaret edebilirsiniz.sevgilerimle..

Ozon Yağı dedi ki...

Bence ozon demek Biogreen demek sivilceden yaralara bel fıtığından herşeye iyi geliyor bir bakın derim Ozon Yağı Sitesi www.ozontedavin.com

zgnnnnn dedi ki...

bundan yaklaşık 2 yıl önce ozonu bir arkadısım vasıtası ile ögrendim ama o zamanlar piyasada böle satılmıyordu bi doktor alerjik yarsı için vermişti ve cok iyi gelmişti onlar yanıklardan uçuğa aklınıza gelebilcek her şeyde ozon kullanıyorlardı... bende geçenllerde aktifoks un ozon ciltbakım kremini ve ozonlu sabununu aldım (etrafımdaki kullanan arkadaşlaımının ısrarları ile)1 bucuk haftadır kullanıyrum ama bende birşey olmadı:S hatta karma olan cildim inanılmaz dercede yağlandı ve sivilce çıkmaya başladı:S:S kullanan kişileri birebir gördm çok memnunlar ama bende neden böle birsey olduğuna bir anlam veremedim

sule dedi ki...

1 senedir aktifoks kullanıyorum.allah ayşenur yazıcıdan razı olsun.onun sitesinde tanıştım.yıllardır yüzümde çok çabuk yayılan bir siğil türü vardı.doktor doktor gezdim milyarlar döktüm sonuç alınamadı.artık bunalıma girmiştim.aktifoks 1 ayda cildimi siğillerden temizledi.
harika bir ürün harika nemlendiriyor.herkese tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

selamlar...Küçük bi bujiteri dükkanım vardı ve aktifoks ürünlerini satıyordum ve müşterilerim çok memnundu...Ailevi sebeplerden dolayı dükkanımı kapattım ve elimde bazı ürünler kaldı isteyene bu ürünleri satabilirim gerçekten sağlıklı doğal ve yan etkisi olmayan ürünlerdir kullananlar bilir...

selilut kremi , akne kremi , ayak bakım kremi , leke açıcı gece bakım kremi , leke açıcı krem , leke açıcı serum , leke açıcı krem maske...

Ürünlerin fiyatlarını araştırabilirsiniz ben satış fiyatının çok altında satıyorum..

irtibat numaram : 0505 733 50 73

biri dedi ki...

merhaba
benim yüzümde, özellikle göz çevremde yoğun güneş lekesi vardı. gittiğim dermotolog aktifoksun cilt bakım kremini yazdı. ne yazık ki gittiğim 4. eczenede bulabildim kremi:( yaklaşık 3 haftam bitti, lekerde çok ciddi açılma oldu. evdekilerde şaşırıyor gerçekten, sadece leke olan bölgeye değil yüzümün tamamına sürüyorum, hem renkte açılma var hem görüntüde canlanma var. kokusu hariç kremden çok memnunum doğrusu..

candan dedi ki...

Merhaba

%100 doğal şampuan var. Üretimine başlayacağız.İletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

candan dedi ki...

Merhaba

% 100 doğal şampuan var.Üretimine başlayacağız.İsterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

%100dogal sampuan sorunuza verilecek en guzel cevap DOA sampuandir.

mfo dedi ki...

Merhaba arkadaşlar. Bende Lean markasının kremini kullanıyorum. Doğum lekelerinin büyük bir kısmından kurtuldum. Dilerseniz bir göz atın. Adreside sanırım www.lean.com.tr idi. Herkese selamlar.

Adsız dedi ki...

Ozon kremleri içerdiği standart krem bileşenlerine ek olarak ozonid denilen ozonlanmış saf zeytin yağı içermesi ile karakterizedir. yani iyi olduğunu bildiğiniz herhangi bir kremle saf zeytinyağından oluşan ozonid i karıştırarak kendi kreminizi üretmeniz daha anlamlı olacaktır. Böylece güvendiğiniz bir kremle ozonun gücünü birleştirmiş olursunuz. Aktifoks markası gibi bir çok markanın ozonlanmış saf zeytin yağı(ozonid) bulunmaktadır. Bu ürünlerde hile yapılmasının tek yolu ozon miktarının az veya hiç olmamasıdır ki bunu ayırt etmek çok kolaydır. Çünkü ozonlu yağ çok ağır ve rahatsız edici bir kokuya sahiptir. kokunun keskinliği ozon miktarı hakkında fikir verir. eğer burnunuzu yaklaştırıp derin bir nefes aldığınızda rahatsız olmuyorsanız o ozon yağını satın almayın.