13 Nisan 2010 Salı

Çiçekli Tırnak Süsüm


Yakın çekim fotoğraf çekmeyi beceremiyorum, hep bulanık çıkıyor, bende idare etmek zorunda kalıyorum. Dün dealextremeden gelen siparişlerimi denemeye başladım. Kirpikler acayip doğal durdu, beğendim fakat takamıyorum çünkü yapışkanları gitti. Kutusundan çıkan yapışkanımsı şey iğrenç görünüyor ve jelleşmiş bir halde, yeniden kirpik yapıştırıcısı almam gerekiyor. Onun fotosunu sonra ekleyeceğim. Türkan Şoray göz ve kirpikelrimle siz mestedeceğim:))

Gelelim tırnak süslerine, tırnağınızda farklı bir görüntü ama iyi yapıştırmak gerekiyor yoksa çabucak düşebiliyor. Ben şeffaf cilayı sürdükten sonra üzerine koyuverdim taşları. Bir katta yapıştırdıktan sonra cila süreyim dedim bu seferde taşlarım matlaştı. Fotoğrafta orta tırnağımda ki bu dediğime örnek:)

Bu seferkini denemelik kabul edin, güzel kolajlarla karşınıza çıkmam an meselesi olabilir:)

9 yorum:

Neşetuana dedi ki...

Duru ve güzel..

***tasanart*** dedi ki...

Eminim o güzel gözlerini daha da belirginleştirecek.dört gözle bekliyorum fotograflarını.Yakın çekimde otomatik kullanıyorsan ayarlarını iyi seç ondanda olabilir.hem otomatik hemde zoom yapma veya zoomdaysa çok yakında durma..Ben bu yorum işini çok sevdim komşuculuk gibi ..komşularım çogaldıkca daha zevkli olacak.öpüyorum tatlım.

Yeşim dedi ki...

Çok cici olmuş canım :)

sibel dedi ki...

çok sevimli..kirpikleri merak ediyoum şimdi...sevgiler

Unknown dedi ki...

bu tırnak süslerini bende seviyorum. değişik bir hava veriyor tırnaklara. sıradan düz renklere boyayıp çıkmaktan sıkılanlara birebir.

Atolyekedi dedi ki...

Canım teşekkür ederim. Çok hoş ve şık görünmüş bence. Ben çok beğendim

keditasması dedi ki...

Gerçekten çok şirin.Oje süsleri de çok güzelmiş.

CaNsU dedi ki...

çok tatlı olmuşlar... güle güle kullan.. özellikle yazın çok tatlı olur:)

Unknown dedi ki...

Güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Sevgiyle kalın...