12 Nisan 2010 Pazartesi

Dealextreme.com Alışverişim

Dealextreme sitesinden yaklaşık 10-12 gün önce bir kaç parça ürün istemiştim. Aslında almayı istediğim bir kaç parça daha ürün vardı ama korkumdan 2 parça ürün sipariş ettim. Maksat kalitesini ve gelip/gelmeeyceğini kontrol etmekti.

Dealextreme kargo ücreti almadan çok ucuza aklınıza gelebilecek her türlü ürünü satan bir site. Denemek isteyenlerin ilk başta bir paypal hesabı edinmesini tavsiye ederim. Yoksa alışverişiniz yarım kalabilir.

Bu siteyle ilgili Pell-in yorumlarını buradan okuyabilirsiniz. Zira bugün kendisine mail atıp, ürünlerim hala gelmedi acaba yanlış bişeymi yaptım demiştim. O da merak etme yakında gelir demişti. Mailleştikten 2-3 saat sonra ürünlerim minicik ve düzenli bir paket içinde elime ulaştı.
Neyse bu kadar bıdı bıdı yaptın nerde aldıkların diyorsanız, işte burada:)


Takma kirpikle kafayı bozmuştum. Sitede ucuza görünce hemen bir arkadaşıma birde kendime aldım ama onlar yanında birer çift daha göndermişler:) Kısaca hediye etmişler:)))

Yine kafayı bozduğum 2. ürün tırnak süsleri. Konad edinemeyince bende bu minnack süslerden aldım. Burda büyük gibi olduğuna bakmayın pire kadarlar:)
Ürünlerin kullanımdan sonraki yorumlarını belki yarına yaparım. Buarada sitede süper havlular var, onlardan da edineceğim.Şimdilik bu kadar, hepinizi kucaklıyorum:)

Ekleme: Kendi çektiğim resimleride eklemek istedim.

9 yorum:

Pell-in dedi ki...

havlulardan mutlaka al. Türkiyede nerede sorsam 15 Tl'den aşağı satmıyorlar valla.

Pell-in dedi ki...

artı kirpiklerde 2 paket halinde satılıyor. Ürünün yanında 2 pack diye yazıyor zaten ^.^

Unknown dedi ki...

Ben de bir şeyler almayı düşünüyordum ama kaç günde geleceğini merak ediyordum.Seninkiler kısa sürede gelmiş.O zaman ben de deneme yapabilirim :) Aldıklarını güle güle kullan.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

:) cahilliğin gözü kör olsun Pelinciğim, bende hediye ettiler diye seviniyordum. Havlulardan seçim yapamamıştım, bide acaba kendim yaparmıyım dedim :))
Mavi Masal : hemen al arkadaşım, biraz geç geliyor ama geliyor.

Atolyekedi dedi ki...

Canım güle güle kullan. Ben de bir bakayım neler varmış :)) Tırnak süsleriylede neler yaptığını görmek isterim,paylaşmanı rica ederim. Meraklıyım ama bir fikrim yok, bilgilenmiş olurum canım.

Yeşim dedi ki...

Ne güzel bir alışveriş yapmışsın tatlım. Hepsini deneyince mutlaka yaz meraktayım ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Aklında kalacağına al canım sefan olsun valla

Adsız dedi ki...

tırnak süslerini bende merak ettim.neylen yapıştırıyosun.eskiden bi denemiştim.bildiğin japon yapıştırıcısını koymuşlardı süslü takma tırnakların içine bende sürdüm yapıştırdım ve akşama çıkarmak istediğimde durum facia....
o gündür hiç yaklaşmadım yanlarına.

admin dedi ki...

dealextreme i uzun zaman önce duymuş ve ucuz elektronik ürünlere-aksesuarlara fln bakmıştım, hiç aklıma gelmemişti takma kirpik bulabileceğim. bit pazarı dedikleri kadar varmış, denemek gerek :)