28 Nisan 2010 Çarşamba

Empati - Adam Fawer

Uzun süredir okuduğum bir kitaptı. sıkıcılığından değil, benim azar azar okumamdan kaynaklandığı için uzun süredir okuyorum. Aslında çok akıcı, felsefik,bilimsel,maceracı vs. gibi özellikleri içinde barındıran bir kitap. Sinemaya aktarılsa süper bir macera filmi çıkar ortaya. Kitabı okurkende heyecana kapılıyorsunuz. Kendinizi Amerikan filminin içinde gibi hissediyorsunuz. Güzel bir kurguya sahip,okumanızı tavsiye ederim.

Buarada bugün blogumda ki resim ekleme yeri farklılaştı ve acayip yavaş çalışan bir yüz eklendi. Resmen nefret ettim. Yazı yazmayı geçtim, resim eklemekten korkar oldum. Kurtulma şansım varmı ki?


4 yorum:

Unknown dedi ki...

ben de aynı kitabı okuyorum şu sıra..bitmeden ben de okuyun tavsiyesinde bulunabilirim dimi:)

Yeşim dedi ki...

Daha önce Olasılıksız'ı okumayı denedim ama fenalık bastı okuyamadım. O yüzden Adam Fawer'a biraz uzağım. Yine de aklımda bir şekilde elime geçerse okumaya çalışırım :) Umarım resimlerle ilgili sorunun bir an önce düzelir canım. Koccaman öpüyorum seni :)

umudunmaceraları dedi ki...

olasılıksızdan sonra empatiyide bir solukta oludum.İkisininde sonunu öyle merak ettim ki... kitapların sonuna kadar yürüttüğüm tahminler beni şaşırttı hatta....Gerçekten güzel bir kitap bence...

Nilgün Komar dedi ki...

kaç kere uzandım bu kitaba raflarda!!!! her seferinde acaba dedim..
şimdi bir sonraki görüşde almak için iyi bir öneri okumuş oldum :)
teşekkür ederim..