8 Nisan 2010 Perşembe

Çocuklar İçin Büyük Fedakarlıklar

Etkinliğimizden haberdar olan Mesut Bey yani Onuncu Köyün Adamı, dernek için öyle güzellikler yaptı ki ağzım açık kaldı. Dün duymasına rağmen bugün çok güzel bir paylaşımla aramızda. Sayesinde etkinliği duymayan arkadaşlarımızda haberdar oldu.
Mesut Bey/abi arkadaşlarını dolaşarak derneğin ihtiyaç listesinde ki eksiklikleri tamamladı. O kadar duygulandım ki anlatamam.
Mesut Abinin yazıları için aşağıdaki linklere tıklayınız.
Mesut Abinin Kibrit Kutusu Etkinliği Çağrısı
Mesut Abinin 2. Çağrısı
Mesut Abinin Derneğe Yaptığı Katkılar

Toplum olarak duygularımızın köreldiği, iyi niyetlerimizin suistimal edildiği bir dönemde böylesine iyi yürekli insanları görmek ve tanımak beni çok çok mutlu etti.

Kimi benim gibi işten fırsat buldukça bişeyler hazırlamaya çalıştı, kimi çocuğuyla,kocasıyla,annesiyle, arkadaşlarıyla bişeyler hazırlamaya çalıştı. Hem başkalarını hem kendimizi mutlu ettik bu süreçte... Güzel yüreklerin birlikte attığını gördük.
Mesut abi ve kocaman yürekleri ile derneğe destekte ve yardımda bulunan herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız...

8 yorum:

Benhurum dedi ki...

Gerçekten de sana katılıyorum bir tanem "duygularımızın köreldiği, iyi niyetlerimizin suistimal edildiği bir dönemde böylesine iyi yürekli insanları görmek ve tanımak" hatta var olduklarını bilmek inan çok mutlu edici bir duygu:)) Allah gönlü güzel insanları ülkemizden eksik etmesin inş.
Bende buradan tekrar tekrar tüm emekleri için sevgili Mesut bey'e ve o güzel dostlarına sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha iletmek istiyorum..

Bu güzel teşekkür yayının için de sana ayrıca teşekkür ederim güzel yürekli, tatlı kurabiyemm;)

Adsız dedi ki...

benhurum un yorumundaki güzel insanları ülkemizden ve atrafımızdan eksik etmesin allah, cümlesine amin diyerek katılıyorum.böyle güzel çalışmaları düşünenleri ve destekleyen herkezi gönülden kutluyorum.allah yolunuzu açık etsin.

Gülen Tezer dedi ki...

Küçük kalplere mutluluk dağıtmaktan daha iyi ne olabilir?

Toplum olarak duygularımızın köreldiği, iyi niyetlerimizin suistimal edildiği bir dönemde böylesine iyi yürekli insanları görmek ve tanımak beni çok çok mutlu etti. Bu sözlerinin önünde saygıyla eğiliyorum.

Sevgimle :)

Stil Direktoru dedi ki...

Valla helal olsun, ne varsa bizim insanımız da var. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri diye bakmak yerine sürekli elimizden ne gelirse yapsak keşke :(

Nilgün Komar dedi ki...

canım gülenimm gülenbayanım; katılıyorum sana.. suistimal edenleri düşünme, kıymet bilmeyenlerle zaman geçirmeyelim bence.. iyilik yapalım denize atalım.. bilen bilir.. değilmi? muck...

Bucanni dedi ki...

Karınca kararınca herkes bişeyler yapsa keşke. Canım hepinizi tek tek tebrik ediyorum. sevgiler...

mutluolalim dedi ki...

Hepinize güzel yürekleriniz için çok çok teşekkür ederiz,

Biz de dernek olarak sizler gibi iyi insanları tanıdığımız için çok mutluyuz, sizlerin destekleriyle inşallah çocuklarımız daha mutlu olacak,biz de daha çok çocuğumuzu mutlu etmek için daha büyük motivasyon duyacağız...

Sevgilerimizle,

Mutlu Olalım Derneği

MAVİ TUTKU dedi ki...

Hay Allah vallahi okurken utandım.
Ne demek hiç önemi yok..çocuk dediğinizde akan sular durur, onlardan kıymetli nemiz var ki.
Onların yüzündeki gülümseme kadar güzel ne olabilir, onlar gülsün, onlar iyi olsun, Allahın izniyle şifa bulsunlar yeterki.
Çok ama çok teşekkür ederim sözleriniz içinn...