26 Mayıs 2010 Çarşamba

Stil Direktörü'nden Süpriz

Bu yazımı yanlış anlayacak ve yorumlayacak bir çok kişi çıkabilir. Çünkü Stil Direktörüm Edi'min seveni kadar kıskananı da çok.

Kendisiyle sadece mail ve yorumlar aracılığı ile haberleştiğimi belirterek yazıma başlamak istiyorum. Kendisini ne reeelde görmüşlüğüm vardır, nede konuşmuşluğum! Buna rağmen sahip olduğu enerji ve sıcaklığı hissetmeyen kimse yoktur diyorum!!!

Sanal alemden bir çok dost edindim, hepsi el üzerinde tutulmayı hakden insanlar benim için.
Edi'm de onlardan biri!
*****************************************************************************
Neyse bu kadar yeter aramızda ki bağı kıskananların nazar değmesini istemiyorum:) O zaten benim onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor! Kem gözlere karşı nazar boncuğumuda  ihmal etmeyeyim.

Geleyim sadede;
Marilyn Monroeli plastik yüzüğümü çok beğendiğini söyleyen Edi'me kendisine bunu hediye etmek istediğimi söyledim. Beni kırmadı ama,altında kalmayacağını belirterek kabul etti.
Yolladığı birbirinden güzel hediyeler ve büyük jesti karşısında büyük bir mahcubiyet duydum. Bir karşılık beklemiyordum ama ne yalan söyleyeyeim mutluluktan da uçtum:)




Şu arılı çikolatayı görünce yaptığım yorum şu oldu " Çikolotası da kendi gibi süslü  "


Kalemim çalışma masamda ki yerini, yüzüğümde parmağında ki yerini çoktan aldı.


Beni mutlu ettiğin için ve seni tanıma fırsatı verdiğin için çok teşekkürler EDİ'm.

11 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Dünya tatlısı iki can,hediyelerinizde sizler kadar güzel. seni etkinlik sayesinde tanıdım ve çok sevdim ,Eda yı (benim güzelcim o) sanaldan tanıyıp takip ediyorum neşesi tatlılığı bir ömre bedel.
armağanları sağlıkla ,kullan
ikinizede sevgiler öpüyorum

mandalincikmazi dedi ki...

Şekercim
güle güle kullan hediyelerini tam senlik senin tarzın şeyler çikolataya bayıldım afiyetler olsun ama kıyamazki insan ona demi :))

Adsız dedi ki...

Haklısın Ediciğimizin kıskananı çok maalesef :=(...Yüzük çok hoş bu arada :=)...Çok yakışmış güzel ellerine güle güle kullan..

Unknown dedi ki...

Sevgili Yetenek Sizin, iyi günlerde kullanın. Sevgili Eda hanım pozitif yaklaşımı, başarılı kimliği olan üretken, örnek bir bayan. Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...

Yeşim dedi ki...

Canım benim çok zariftir Edi'miz. Ne kadar şanslıyız O'nu tanıdığımız için :) Çok güzel ciciler göndermiş tatlım, güle güle kullan :)

umudunmaceraları dedi ki...

stil direktörünün benim içinde özel bir yeri var bloglarla tanışmam onun ilk bloğu sayesinde olmuştu.hediyelerinizi güle güle kullanın.Sevgiler

Elif UYSAL dedi ki...

Benim kankam Edi'm çok tatlıdır ve çok da düşünceli:)
Yüzyüze tanımasan bile emin ol çok sağlam bir dostun olmuş hayatında:)
Bu arada;
Kıskananlar Zaten Çoktan Performanstan Ve Gözden Düştüler.Son Çırpınışları Onların:))))

Stil Direktoru dedi ki...

Hay Allah'ım ya ne şekersin kızım sen ya :) Ne içten ne güzel yazmışsın. Kız inan eskiden olsa delirir üzülürdüm ama artık çok ta fifi diyorum. Zaten görünen köy klavuz istemez, insan olmak başka bir meziyet. Pride demişsin zaten noktayı koymuş. Diğer canlara da sevgi ve övgü dolu sözleri için yürekten tşk. Layık olabiliyorsan ne mutlu :) Sevenin başımızın üstünde yeri var sevmeyeni de ne edelim zorla değil ya :) Hahhaha şaka bir yana çok tşkler güzel kalplim. Hep birlikte güzel dostluklarımızın kalıcı olması dileğiyle şeker mucxx

Nilgün Komar dedi ki...

şekerim güle güle kulannnn.... güzel günler senin olsun....

Atolyekedi dedi ki...

Canım çok güzeller güle güle kullan. Eda gerçekten öyle ya kesinlikle katılıyorum söylediklerine.

sibel dedi ki...

Eda'yısevmeyen olamaz diye düşünüyorum.Obizim evin kızı gibi oldu.KENDİ GÜZEL,GÖNLÜ GÜZEL,EMEK VERDİĞİ HER ŞEY GÜZEL .Rabbim onu da sevenlerini de nazarlardan saklasın.Yavrum sende öylesin,bazı insanlardan görmeden pozitif enerji alırsın ya.. Bir çok arkadaştan aynı enerjiyi alıyorum.HEPİNİZİ ALLAHIMA EMANET EDİYORUM.SEVGİLER.