12 Mayıs 2010 Çarşamba

Tepsi Yenileme

Aslında pekte içime sinmedi, hayalimde ki gibi olmadı çünkü sprey vernik kimi yerini sararttı.Belkide benim hatalı kullanımımdan, belkide sprey vernikten.
Bu tepsimiz çizik çizik olmuştu, annem mozaik pastalarını genelde bu tepsi üzerine yapardı:) Artık yapacağını sanmıyorum. Çünkü kaç gündür tepsimi mahvettin diye dolanıyor ortalarda!
Üzeri mozaik pasta kesmekten çizik çizik olmuştu. Son durumuda bu...

10 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Spreydendir o sarartı canım, bazı spreyler yapıyor. Eskitme gibi olmuş gayette güzel olmuş canım ellerine sağlık.
Bloğumda ödülün var canım, kabul edersen sevinirim. Sevgilerimle

beyazsepetim dedi ki...

çokda güzel olmuş.düz beyaz,krem herzaman zordur.sararması belli değil.annen sevinmiştir bu halini görünce bence .ellerine sağlık.artık 2. eskileri yenileme yarışmasına beklerim :)

STYLE M dedi ki...

sen sarardigini söylemesen hic farketmedim bile.
ne guzel cay saati icin.
sevgiler.

Hilal dedi ki...

canım bence çok şık olmuş ellerine sağlık. bend e başladım peçete tranferine. iki farklı yerden boya aldım ama açıkçası rampalı çarşının karşısındaki yerden aldığı macaip kaliteli çıktı. belki sen de ordan alıyorsun bilmiyorum. ilk denememi bloğumda yayınlaım kısmetse bugün de ikinci çalışmalarımı yayınlayacağım. Aynı şehirde olmak ne güzel yaa. bir de ben transfer edecek malzeme sıkıntısı çekiyorum bana ne önerirsin? peçete vb..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Atolyem; ödül için saol, beğenmene sevindim. Sararınca nasıl moralim bozulmuştu ama sizler sayesinde düzeliyor.

beyazsepetim; Eski yarışmanın duyurusunu yayınlamıştım ama güzel bir projeyle katılmak isterdim.

style m; bloguma ziyaretiniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler.

Hilal: Sanırım Erşanlı Kırtasiyeyi diyorsun orası baya popüler ve herkes oradan alışveriş yapıyor. Ama bişey almadan önce nettende araştır fiyat mukayese et bazen pahalıya geliyor.
Peçete transferi için ben sana renkli peçetelerimden verebilirim yada Palmiyeyi biliyorsundur orada tek tek güzel peçeteler satılıyor, makul fiyata onlardanda edinebilirsin. Aslında dergilerdende kestiğin güzel resimleride istediğin yüzeye transfer edebilirisn.

Yeşim dedi ki...

Tatlım, gayet güzel olmuş bence. Sarardığı da belli değil sanki oralar öyle olmalıymış gibi duruyor :) Sıkma canını çizik çizik olmasından iyiydir :)

Benhurum dedi ki...

Canımmm eskiler biraz eskilerine düşkün olurlar sanırım bu sebeple annen beğenmediğini söylemiştir. Fakat bu hali çok güzel olmuş ellerine sağlık, ayrıca emek verilerek yapılan herşey bir başka güzel olur;) bunu anneciğinde hatırlayacak ve "kızım ben bu haline alıştım, teşekkür ederim" diyecek;)

Nilgün Komar dedi ki...

canım benimmmmmm.... ben çok beğendimmmm! anneciğine de selamlar ve sevgiler.. ikinizide çok çok öpüyorummmmmmmmmmm!!

Stil Direktoru dedi ki...

Unutmadan bak sararma olayı eskitme gibi durmuş beni rahatsız etmedi canım

Stil Direktoru dedi ki...

Sade ama cici olmuş eline sağlık canım