15 Temmuz 2010 Perşembe

Etkinlik Tüm Eserler

3 arkadaşımız hariç herkesin eserlerini topluca burada yayınladım. Kalanlarınkinide, yayınladıklarında ekleyeceğim. (Kendiminkinide buraya eklemedim, bir önceki postta nasıl olsa var diye)
Birbirinden güzel eserler ortaya çıktı. Herkesin fikrine ve emeğine hayran kaldım. Bu kadar absürt malzemelerden bunları üretebilmek gerçekten harika. Kendinizle ne kadar övünseniz az...
Not:
Bugün kafam oldukça dağınık, babamı Nijerya'ya doğru yolcu ettik. Yaklaşık 1 sene yada daha fazla aramızda olmayacak :( O yüzden bir kusur işlediysem şimdiden affola. Ayrıca herkesin bloguna gidip, ürünlerini gördüm, herkes bana ve Ojelime ayrı ayrı teşekkür etmiş, yorum bırakamadan bloglarınızdan sessizce ayrılmak zorunda kaldım. Belki bir kaçınıza yorum bırakmış olabilirim,kalanlara kendimi toparlayınca dönüş yapıcam.

***** Sadece Zoitsa ( Eşine Aşık) projesini yayınlamadık, problemleri olduğundan biraz gecikecek. Fİyonk aksesuarla konuşup anlaşmışlar. Bilginiz olsun...



Benhurum'un şaheseri



Celebi74'ün şaheseri



  Turkuazlale'nin şaheseri


ARzuco'nun şaheseri




































Mayri'nin şaheseri






































Ebruli'nin şaheseri






































Devince'nin şaheseri



Fiyonk Aksesuar'ın şaheseri





Hilal'in şaheseri


Ojeli Parmaklar' ın şaheseri




Sibel'in şaheseri

16 yorum:

Yeşim dedi ki...

Katılan herkesin ellerine sağlık. Hepimiz farklı şeyler düşünüp yapmışız :) Her proje ayrı güzel olmuş. Teşekkürler tatlım bu güzel fikrin mimarı olduğun için. İyi ki varsın. Babacığına da Allah kavuştursun tatlım. Allah başka ayrılık vermesin, sağlıcakla gitsin dönsün inşallah.

Ada Deniz dedi ki...

ne kadar güzeller. Ama mayri'ninki gerçekten de şahaser

Atolyekedi dedi ki...

Hepsini bir arada görmek çok güzel oldu. Bu çok güzel bir etkinlik ve çok farklı. Emek veren herkezin ellerine sağlık, hepsi birer şaheser olmuşlar.
Nacizane bir fikir yada bir istek: bu güzel etkinliği geleneksel hale getirseniz yada belirli aralıklarla tekrar ederseniz belki katılmak isteyipte katılamamış arkadaşlar varsa onlarda katılır diye düşünüyorum.

Allah kavuştursun canım.

mutfakcini dedi ki...

Bu güzel etkinlik için size, Yeşim'e ve tüm katılımcılara teşekkürler.
Emek verilen her şey güzeldir.Hepsi birbirinden güzel olmuş.Sibelciğim güzel hediyen için ayrıca sana da teşekkürler ;) Sevgiler..

Nedret dedi ki...

Hepsi emek emek yapılmış güzel işler. Ellerine sağlık arkadaşlarımızın.

ArZuCo dedi ki...

allah kavuştursun canım allah başından eksik etmesin böyle özlemler olsun. Tasarımları toplu halde görünce hepsinin birinden güzel olduğu anlaşılıyor. sanki hepimiz yıllardır bu 5 malzeme verilsede birşeyler yapsak diye bekliyormuşuz herkes içindeki cevherleri ortaya çıkarmış :))

bahar yorgun dedi ki...

katılanların ellerine sağlık ne de güzel çalışmalar ortaya çıkmış

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım tüm kqatılanların ellerine sağlık mükemmel çalışmalar yapılmış . yürerğinize emeğinize sağlık.

fiamma dedi ki...

hepsi harika olmuş hakikaten bu kadar absurt malzeme ile insan ne yapılabilir diye duşunuyor ama neler yapılmıyormuş ki:) Herkesin ellerine emeğine sağlık beyin fırtınası gibi olmuş hepsi simdi gidip katılan ardakaşların bloglarından detaylara bakayım ben de.. Allah kavustursun baban icin canım tez zamanda gelsin insallah...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Bende birseyler yapip katilmak isterdim ama olmadi iste...

Babacigin icinde Allah kavustursun diyorum,insallah zaman su misali akip giderde,oda sagsalim evine döner,cokta uzak bir yere gitmis...

Yapilanlarin hepsi bir harika,gercekten kendisnizle gurur duymalisiniz,fikir sahibide...

sevgiler.

beyazsepetim dedi ki...

öncelikle allah kavuştursun.
herkezin eserleri gerçekten hayel gücü nü zorlayak yapılmış eserler olduğu belli.çok güzel şeyler çıkmış.emeklerinize sağlık.sevgiler.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Harika olmuşlar.
Yetenek ben buna derim.
Sevgiler:)

Gizzy dedi ki...

hepsi çok güzel olmuş herkesin ellerine sağlık!!!bi dahakine ben de varım:):):)

MAYRI dedi ki...

Eserleri toplu olarak gördük iyi oldu. Herkesin eline sağlık.
Size de teşekkürler.

Babanız çok uzun bir yola çıkmış Allah kavuştursun. Hayırlısı ile dönmek nasip etsin.
Sevgiler
<:))

Stil Direktoru dedi ki...

Çelebi ve Yeşo favorim oldu

Benhurum dedi ki...

Canımm Allah kavuştursun, sağsalim gidip dönmek nasip olsun inş.

Nihayet bende objemi sana ulaştırabildim, bloğumda yayınlamadan önce senin eline geçmesini bekliyordum şimdi içim rahat yayınlayabilirim, umarım beğenir ve umarım baktıkça beni ve ilk etkinliğin meyvesi olarak hatırlasın;) Öpüyorum tatlı yanaklarından hemde kocamaaaan...