14 Temmuz 2010 Çarşamba

Hayalgücünü Göster Hobini Kullan Etkinliği Projem




Ha bittti, ha bitiyor derken bir etkinliğin daha sonuna geldik. Verilen 5 parça malzemeyle neler yapabileceğimizi düşündük, tasarladık ve oluşturduk.  

2 kişi ile eşleştiğim için, eşlerime aynı projeden yaptım, haksızlık olmasın diye... Tasarlarken ve yaparken çok eğlendim. Projem, nazar boncuklu, şirin bir ev görünümünde kapı süsüydü. Umarım eşlerim beğenirler. Ve yine umuyorum ki ellerine sağ salim ulaşır.

Gelelim teşekkür kısmına;

Birbirinden güzel ve farklı projeleri ortaya koydukları için bütün katılımcı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Etkinlik sorumlusu olarak Ojeli Parmaklarım ve beni, yorum ve destekleriyle yalnız bırakmayan, katılmak isteyip te katılamayan, kısacası gelen gelmeyen herkese sonsuz teşekkürler....


Eşlerimi az kalsın unutuyordum. Güzel tasarımlarıyla beni hem mahcup hemde mutlu eden sevgili eşim Devince'ye ve Benhurum'a sonsuz teşekkürler.


Kusurumuz varsada affola...
Başka bir etkinlikte güzellikleri ve dostluğu paylaşmak dileğiyle, sevgiyle kalın...
Not: Yorumlarınıza bilgisayarımda sorun olduğundan dolayı dönemiyorum. En kısa sürede telafi edeceğim.

20 yorum:

Yeşim dedi ki...

Balım bu senin yaptığın, sana gelenler nerede? Ellerine, fikrine sağlık çok cici olmuş.

Hilal dedi ki...

çok şık olmuş ellerine sağlık canım. ben de kısmetse yarın çelebinin eline geçince yayınlamak istiyorum. ama bakarsın dayanamam bugünden yayınlarım:))

Unknown dedi ki...

Cnm eline saglık, çok hoş olmuş güle güle kullansın arkadaşlar.Ben yanlışmı anladım gelenleri yayınlamıyacakmıydık?

Ada Deniz dedi ki...

gerçektende çok hoş olmuş. Bayıldım

Unknown dedi ki...

CNM kendine haksızık edeiyorsun,herkesin fikri bence ayrı güzel ben sizinkinide begemdim.Benim tasarımı mı Arzunun yayınlamasını bekliyorum o da bir an önce yayınlar!!

sibel dedi ki...

ayy nasıl değişik ve hoş olmuş,aferim kızıma..sevgiler.

Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlık canım benim.. hoş bi çalışma olmuş..

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık ben kendi yaptığımı yayınladım,benimki bir hafta sonra gelicekmiş,bakmak isterseniz http://fiyonkaksesuar.blogspot.com adresine bekliyorum...

ArZuCo dedi ki...

http://arzununhunerleri.blogspot.com/2010/07/hayalgucunu-goster-hobini-kullan.html

ArZuCo dedi ki...

gelenleri yayınlamayacakmıydık? ama etkinliğini düzenleyen arkadaşlar kendi yaptıklarını göstermişler :))

umudunmaceraları dedi ki...

çok güzel olmuş canımcım.yarın elime ulaşır sanırım
Hemen gidiyorum sEnin hediyeni yayınlamaya...çok teşekür ederim bu güzel hediye için şimdiden sana

mutfakcini dedi ki...

Çok güzel olmuş.Emeğine sağlık.Ben de yayınladım.sevgiler :)

MAYRI dedi ki...

Etkinliğe Ojeli Parmaklar ile öncülük ettiğiniz için teşekkür ederim.

Proje çalışmanız güzel olmuş ellerinize sağlık. Eşleştiğiniz arkadaşlar da güle güle kullansın.

Son eşleşme listesini yazınızın altında yayınlar mısınız?

Arkadaşların isimlerine ve çalışmalarına da sayfamızda yer verelim de sayfamızı ziyaret edenler onların çalışmalarını da görsünler.

Sevgiler
<:))

fiamma dedi ki...

Kucukguneşim ellerine sağlık,çok şirin ve guzel olmuş... ama diğerlerini nasıl goreceğiz??? ben herkesin blogunu bilmiyorum mesela... Katılan herkesi şimdiden yurekten kutluyorum...

ArZuCo dedi ki...

herkes emek harcadı katılan herkesin tasarımı ayrı güzel. Gelen projelerden övgü ile bahsetmek güzelde gönderdiklerimizi en ufak detayına kadar orasına şunu yaptım şunu şöyle düşündüm şurasına kuş kondurdum vs. beni rahatsız etti açıkçası. Gönderdiğimiz kişi teşekkür ederken bu ayrıntılardan bahsedebilecek kadar incelik göstermezmi zaten? Bunu özellikle bir kişiyi kastederek yazmıyorum ev sahipliğini yaptığın için burdan belirtmek istedim. ama bazı postlar bu şekile girmiş gibi.. bırakalım başkası övsün yaptıklarımızı...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerinkinin yanında benimkisi bidon ürün kaldı:)

Sevgili Arzuco; sanırım bi yanlış anlaşılma var. Herkes kendi yaptığını anlatmaya çalıştı. Bende şirin olmasada kendi yaptığım evi "şirin" ifadesi kullanarak anlatmaya çalıştım. Katılımcılardan ziyade bloglarımızı izleyen insanlar açısından da bu şekilde anlatım yapmak en güzeli diye düşünüyorum. Başkalarının düşüncesinden ziyade bizim kendi el emeğimizi nasıl gördüğümüzünde önemi vardır. Herkes çok güzel projeler ortaya koydu, kimseninki, kimseninkiyle yarışamayacak kadar güzel. Herkesin hem övülmeye hemde kendini övmeye hakkı var. Çünkü hepiniz bunu hak ediyorsunuz.

Atolyekedi dedi ki...

Çok güzel olmuş canım ya ellerine sağlık.

MAYRI dedi ki...

Arzuco adlı arkadaşın yorumunda belirttiği kuş onu niye bu kadar rahatsız etmiş. Projelerdeki tek kuş benimkinde ne demek istemiş anlayamadım.Üstelik yazımda övgü de yok....
<:(

ArZuCo dedi ki...

Benim yorumum kesinlikle Mayri yada projesi ile alakalı değildi. Ben kuş kondurmayı deyim olarak kullanmak istemiştim. Ben yorumu yazdığımda Mayrinin projesini görmemiştim. Görmüş olsaydım bu deyimi kullanmazdım. Yanlış anlaşıldıysam Mayri'den özür dilerim. Ordaki kuş rahatsız etmedi tam aksine zaten bir sırlaama yapsam ilk 3 te mayrinin projesi yer alır. Önceki yorumumun Mayri ile kesinle ama kesinlikle alakası yok

Benhurum dedi ki...

Kurabiyemm canımmm ellerin dert görmesin bir tanem ne kadar sevimli cici bici bir evcik olmuş hem nazarsız bakan gözlere hemde iyi dileklere sahip bir yuvacık olmuş eee mutlu bir evden daha ne beklenebilirki;) Öperim ben o güzel yetenekli elleri;)

Ben onu çalınma riskine karşı odamın kapısına asarak güvence altına aldım;) odama her geldiğimde bana sıcacık bakan iyi dilekleri ile karşılamasından da çok memnunum çoook:)

Öptümmm seni kocamaaaaaan....