21 Ağustos 2010 Cumartesi

Aktifoks'dan Yeni Haberler!

Daha önceki şu yazımda Aktifoks Ozonlu kremlerden size bahsetmiştim. Bir çok  faydası olduğu söylenen bu güzel kremi kredi kartına taksit imkanı olmadığından alamamıştım. Mail atıp böyle bir imkan sunup, sunamayacaklarınıda sormuştum. Aynı anda Biogreen adındaki markayada mail atmıştım, sonra ikisini karıştırıp biogreenede rezil olmuşluğum vardır:)
Ben akıllı o dönem illaki bi ozonlu yağ elde etme hırsıyla, hepsiburadadan Genozon adında bi markanın ozonlu kremini kullandım. Şişenin 4\1'ini ancak kullanabildim, çünkü tüm dünyada ki tozlar benim yüzümde gibiydi:))
Her neyse; konudan sapmayayım; kremin faydasını gören tanıdıklarım vardı, internettede çok olumlu yazılar okumuştum. Marka ozonla birleştirerek bir çok doğal ürün üretmiş. Üstelikkkk artık kredi kartınada taksit yapılabiliniyor. Denemek isteyen varsa buyursun, ben şampuanı ile işe başladım:) Sonuçları yazacağım.

6 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

faydasını görmen dileğiyle mutlu bir haftasonu oılsun canım sevgiler öpüyorum

Nilgün Komar dedi ki...

hayırlı olsun :) dene bakalım neler olacak :)

Yeşim dedi ki...

:D biliyorum o maceranı. Hadi bakalım kuzum görüşlerini bekliyorum :)

Yeşim dedi ki...

Vayyy Aşkın Gözyaşları okunuyor :) listemde bu kitap. Nasıl, tavsiye eder misin?

suhuba dedi ki...

Evet paylaşımlarını merak ettim. Görüşmek üzere

YETENEK-SİZİN dedi ki...

paylaşıcam mutlaka faidesini, Yeşom sorma yaa o akşam nasılda pot kırmıştım:) adamalrdan bi dahha ses çıkmadı, tenezül etmediler dönmeye:)))