2 Ağustos 2010 Pazartesi

Fiyonk Aksesuar'dan Özür Diliyoruz.

Mayıs ayında duyurusunu yaparak başlattığımız etkinliğimizin katılımcılarını belirledikten sonra bildiğiniz gibi eşleştirme yaptık. 30 Haziranda yayınladığımız etkinlik eşleştirme listesinden bazı arkadaşlarımızın çekilmek istemesi üzerine, geriye kalanlara mail atarak etkinliğin akıbetiyle ilgili bilgi aldık. Herkes devam dedi ve bizde 08 Temmuzda yeniden eşleştirme listesi yayınladık. 14 Temmuzda da ürünlerimizi birbirimize göndererek, etkinliğimizi sonuçlandırdık.

Bazı sorunları olduğundan dolayı sadece 1 katılımcımız projesini eşine daha sonra göndereceğini, eşininde bu durumdan bilgisi olduğunu bize ifade etti.

Yanlız etkinliğin hem uyulması gereken kurallarına hemde gönderilmesi gereken süreyi epey aştığından tekrar katılımcı ile irtibata geçtim (mail yoluyla), kendisine geçtiğimiz hafta içinde ürününü yollayıp, yayınlamasını rica ettim ama bu gerçekleşmedi. Daha sonrasında kendisine attığım 2 mailede cevap vermediğinden konuyu burada açmak zorunda kaldım. Diğer katılımcı arkadaşlarımızın başta da projesini gönderen Fiyonk Aksesuar arkadaşımızın hakkına girilmesini uygun görmediğimizi ve gelenekselleşmiş olan etkinliğimizin devamında bu tür sorunlarla karşılaşılmaması için; Zoitsa arkadaşımızı diskalifiye ettiğimizi, bundan sonraki etkinliklerimizde yer alamayacağını buradan duyurmak istedik.

Konu ile ilgili, tek taraflı karar vermediğimi belirtmek isterim.Kesinlikle kişisel olarak algılanmamasını,hem etkinlik yöneticisi diğer arkadaşım Ojeli Parmakların hemde katılımcı Fiyonk Aksesuarın konu ile ilgili bilgi sahibi olduğunu ve verilen kararın ortak olduğunu bilmenizi isterim.

Burada mağdur olan sevgili arkadaşım Fiyonk Aksesuardan özür diliyorum. Bu durumun telafisinin yapılacağınıda bilmenizi isterim.

NOT: Henüz ne daha önceki maillerime nede bu yazıya kendisi dönüş yapmamıştır. 

Yetenek-sizin& Ojeli Parmaklar

9 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

hiç kimseyi isteyerek kırmayacak kadar güzel bir yüreğin var canım benim. sevgiler öpüyorum

Yeşim dedi ki...

Canım benim ne kadar çabaladığını, nasıl iyi niyetle olaya yaklaştığını biliyorum. Seni tanıyan herkes bunu bilir zaten. Öperim yanaklarından güzel kuzum :)

Adsız dedi ki...

canım yaa kıyamam sana,sen kendini üzme sakın çünkü elinden geleni fazlasıyla yaptın...

umudunmaceraları dedi ki...

İlginç bir durum acaba yorum yada maile cevap yazamayacak kadar önemli birşeymi olduki .
Senin bir suçun yokki bunda hepimiz birbirimizi bloglarımızdan dolayı tanıyoruz.

umudunmaceraları dedi ki...

İlginç bir durum acaba yorum yada maile cevap yazamayacak kadar önemli birşeymi olduki .
Senin bir suçun yokki bunda hepimiz birbirimizi bloglarımızdan dolayı tanıyoruz.

ArZuCo dedi ki...

eğer kabul ederseniz ben katıldığım projemden 1 tane daha hazırlayıp fiyonk aksesuara seve seve gönderirim

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Örgü Çantam, ablacığım nazik yorumun için teşekkür ederim.

Yeşom; saol canım...

Fiyonk Aksesuar; sen mağdur oldun canım, gerçekten mahcubuz sana karşı ama ilk başta kimin nasıl olduğunu seçemiyoruz malesef.

Devince; önemli bişey olsaydı kendisi dizilerle ilgili blogunda her gün bir yazı yazmazdı diye düşünüyorum. Dizi izleyecek vakti, blogunda yayınlayacak neti olduğu kesin.

Arzuco; çok sağol canım biz halledeceğiz bu işi..

Benhurum dedi ki...

Her etkinliğin belli başlı kuralları olacaktır elbet ve katılımcıların uyma zorunluluğu da katılmayı kabul ettiği anda başlayacaktır. Buna uymayanlarında kurallar gereği diskalifiye olması gayet normal tabiki. Sizler yönetici olarak en doğru kararı almışsınız. Ayrıca seni ve yeşim'i çok iyi tanıdığım için ne kadar çaba sarfettiğinizi ve ne kadar iyi niyetli dünya tatlısı hanımlar olduğunuzu da çok iyi biliyorum. Lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin, Fiyonk Aksesuar arkadaşım adına bende çok üzüldüm, bu talihsizlik onu buldu. Ancak telafisi elbette mümkün, eğer arzu ederse onun için hemen ve seve seve yeni bir proje hazırlayabilirim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

sena çeyiz dedi ki...

Bence de ne olursa olsun haklısınız. Ben de katılmak istesem, ne yapmalıyıp :))