18 Ekim 2010 Pazartesi

Hayalgücü Etkinliği 2 Tüm Projeler

Arkadaşlar yine çok güzel bir etkinliği geride bıraktık.  Umuyorum hepiniz keyifli zamanlar geçirmişinizdir. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlarımıza yorum bırakamasam da hepinizi ziyaret ettiğimi bilmenizi isterim.

Projelerini yayınlayan arkadaşlarımızın ürünlerini bu başlık altında topladım.

Sevimli Hayat'ın projesi eşine henüz ulaşmadığından küçük ipuçları vermişti, o yüzden onu dahil etmedim. Tamamını yayınlayınca onunkisini de bu listeye ekleyeceğim.

Bu durumda henüz yayın yapmayan 7 arkadaşımız kaldı. Onlarda yayınladıktan sonra bana bir fotoğrafla birlikte mail atarlarsa çok mutlu olurum. Ardından hemen sayfamıza ekleriz ;) Yoksa takip etmekte zorlanıyorum.
Etkinlik detaylarına ve fotoğraflara headerımın altında ki "Hayal Gücü Etkinliği" butonundan da ulaşabilirsiniz.

GNCL: Ürün fotoğraflarını yayınlamadığım arkadaşlarım lütfen  ürün fotolarını bana mail atarak ulaştırsınlar. Keza 2 gündür blog gezmekten işimi yapamaz oldum. Ayrıca dün yayınlanması için sözleşmiştik ama bugün bile yayınlamayan arkadaşlarımız var!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

biz ikimizde kargomuzu bugün gönderebildik birbirimize benimki çarşamba ulaşacakmış

fiamma dedi ki...

çok güzel sevgili küçükgüneşim hepsi cok guzel, yine bir beyin fırtınası olmuş herkes ne güzellikler yapmış..yarın daha daha inceleyeceğim...

Nazan dedi ki...

Ben bugün yayınlayabildim...Hediyemi arkadaş dün aldı...Resimleri Yeşime gönderdim bu sabah...Şimdi mailden sana da göndereyim...

Bu güzel etkinliği düzenlediğiniz için çok teşekkür ederim...Sevgilerimle...

Ada Deniz dedi ki...

güzel bir etkinlik, biz teşekkür ederiz.

ArZuCo dedi ki...

cok güzel bir etkinlikti cok teşekkürler..