2 Ekim 2010 Cumartesi

Moskof Cariye Hürrem

Bu kitap nereleri gezdi nereleri, bütün arkadaşlarım okudu da bana sıra gelmemişti. Nihayet okudum bitirdim. Çok sürükleyici, şehvetli, hayret verici, birazcık acıklı bir kitap olarak tasvir edebilirim. Hürrem denildiğinde aklıma artık kitapta ki okuduklarım geliyor. aldığınızda  kalınlığı sizi korkutabilir ama sandığınız gibi aylarca sürmeyecek, kitap sizi içine hapsedecek Hürreme kıza kıza okayacaksınız:) 
Keyifli ve akıcı bir kitap arıyorsanız tam sizlik...

9 yorum:

Yeşim dedi ki...

Yazdım listeye bebişim :) teşekkürler tavsiyen için.

Selma Tasarım dedi ki...

Ben de tarihi kitapları severim, okumak lazım :)

Stil Direktoru dedi ki...

Süperdi ben şimdi yenisini aldım daha başlamadım ama tatilde okuycam canım tema cici olmuş şeker

evli ve cocuklu dedi ki...

Gazetede kitabın reklamını görmüştüm fakat almadım. Tavsiyen için teşekkürler hemen okumam lazım:)

evli ve cocuklu dedi ki...

:))) bil bakalım bugün hangi kitaba başladım? Leyla'ya:))) bu kadar olur vallahi. Geçen hafta almıştım:) demek ki kitaplar konusunda zevklerimiz aynı! Ayşe Kulin'in kitaplarını tavsiye edebilirim. Ben onları bir solukta okuyup bitiriyorum. Bir kaç yıl önce "Bir Geyşanın Anıları" kitabını almıştım. Filmi sıkıcı geldiği için okumamıştım. Fakat bu yaz en hızlı okuduğum ve en fazla keyif aldığım kitap oldu.(önyargılı olmamak lazımmış)Okumadıysan tavsiye ederim. İyi akşamlar.

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

tarihi romanlara bayılıyorum. hele osmanlı tarihi içeren romanlara...

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

bana da beklerim. bebegimincicileri.blogspot.com

TADI MAHAL dedi ki...

Gerçekten sürükleyici bir kitap yazarın ilk romanı olmasına rağmen gayet iyi iş çıkarmış bayan olmasınında etkisi var mı bilmem :) Allahım ne entrikalar ne kurnazlıklar okunası bir kitap bende tavsiye ederim..

projecantasi dedi ki...

Şimdi ben de okuyorum. Diziyi izlemeden okusaymışım keşke. Sürekli karşılaştırıyorum ve dizideki karakterlerin sesleriyle okuyorum. Kitabı yarıladım ama hâlâ öyle :)
Çok sürükleyici, yalın bir anlatımı var. Hızla akıp gidiyor.