7 Aralık 2010 Salı

Kazaya Kurban Kutular

Bi yenileme çalışması yaapyım pamukluklarımı elden geçireyim dedim. Uzun olan kutu She'nin parfüm kutusuydu. Diğeride bir ilaç firmasından gelmişti. Metali boyarken hiç bu akdar zorlanmamıştım, fırmaçdanmıdır nedir anlamadım. Çoğu yerleri kendiliğinden kuruyunca çatladı, bende uğraşmak istemedim böyle baştan savma kaldı. buarada İkeadan 1,5lirayamı ne 5-6 tane fırça almıştım, kılları boyarken nasıl dökülüyor anlatamam "ucuz etin suyur kara olur"diye boşuna dememiş atalarımız!

7 yorum:

Yeşim dedi ki...

Oyy yazık olmuş kuzucuğum emeklerine. Belki boyadan olmuştur.

Nilgün Komar dedi ki...

geçmiş olsun şekerim.. istersen üzerine sim geç! simli bir boya! parmak sim boyası! simli sprey! çatlaklar kaybolur diye düşünüyorum...

Nedret dedi ki...

Ece Aymer TV de söyledi, parlak yüzey boyaları varmış. onlarıda şu ucunda sünger olan boya ponponuyla, pat pat vurarak sürdü. Öğrenmiş oldum. Sevgiler.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sıkma canınıııı sıkıldığın bir anda yeniden şekillendirirsin canım benim. kocaman öpüyorum

fiamma dedi ki...

Olur böyle kazalar kücükgüneşim:)
ben de nedukcuğuma katılıyorum ponponla veya süngerle yedire yedire yaparsan hem doku da elde edersin, simlemekte iyi fikir. aklıma bir de sprey boya geldi bir daha el atarsan dene istersen onu da:)

hobivakti dedi ki...

Maalesef istemesekte zaman zaman böylesi olumsuzluklar yaşayabiliyoruz.

Sıkma canını, özellikle çatlatma vernikleri kullanıp boyanan objeleri çatlattığımız oluyor. Bu doğal çatlatma olmuş işte fena mı? :)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım ya sıkma canını...Sen onu biraz öte it.Bira ara tekrar al eline.Bak gör ne güzel bir şey çıkacak ortaya.Taçlarında çok güzel olmuş.
Hayırlı sabahlar:)