23 Aralık 2010 Perşembe

Lush

Defalarca yorumlarını okuduğum, çok merak ettiğim ve bir kaç defa sitesinden sipariş etmeye yeltendiğim ama son anda kendimi durduğum bir markaydı benim için Lush.
Anlatıldığı kadar varmış, Minicik mağazalarında, minicik onlarca ürün var. Doğal olduğundan dolayı minicik şeylere para öderken biraz tereddüt ediyorsunuz o kadar. Zaten Lush çalışanları hemen sizinle ilgileniyorlar ve minik ürünlerini tanıtırlarken sizin kalbinizi fethediyorlar.

Benim kalbimi fetheden ürün bu oldu. Mask Of Magnaminty, naneli, gerçekten! güzel bir maske, kullandığım diğer peelinglerden daha etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü içindeki nane şekeri taneleri cildinizin üzerinde iyice hareket ediyor diğerleri gibi kayıp durmuyor:) bu ürüne tam not verdim. Yolunuz Lush mağazalarının olduğu bir yere düşerse mutlaka edinin derim, bence favoriniz olacak.





2. ürünüm Angels On Bare Skin; buda cildinizi temizlemek için sabunumsu bişey, içerisinde lavanta var. Lavanta tanelerini zaten görüyorsunuz. Kullanımı çok farklı minnacık koparıp ıslak yüzünüzde köpürtmeye çalışıyorsunuz ama bu sırada çoğu lavaboya dökülüyor :( Ama hem güzel temizliyor hemde güzel nemlendiriyor. Tek sıkıntısı kullanımı..

Ayrıca bana Big 'in şampuanından denemem için küçük bir kaba koyup verdiler. İçinde deniz tuzu var ve ilk etapta saça sürüp, durulayamamaktan korkuyorsunuz ama hiçte öyle olmuyor favorim olan ürünlerden biri oldu.
 Kuzende adını şimdi hatırlayamadığım kalıp şampuanlarından aldı. 20 tl civarında bi para verdi, eve gelince acayip bi pişmanlık yaşadı "bu küçücük şeye bu kadar para verdiğime inanamıyorum, iki yıkamada eriyip,akıp bitecek, hem çok sert köpürmez bu...."diye nasıl serzenişte bulundu, hatta bi ara benide pişman etti. Ertesi gün saçını yıkayıp çıktıktan sonra "hmm, iyiymiş gibi tepkiler verdi"

Kişisel bakımda ki doğal tercihleriniz daha sağlıklı cilde, saça ve yüze sahip olmanızı sağlar;) O nedenle içeriğinde kimyasal dura ürünlerden kendinizi uzak tutmaya çalışın!

3 yorum:

embir dedi ki...

detay bilgi vermen çok iyi oldu canım, denemekte fayda var o zaman.

Stil Direktoru dedi ki...

Bacım ilk Slovakya'da 2006'da Lush'la tanıştım gerçekten ürünleri güzel hele o kokular mis :)

Yeşim dedi ki...

Bir de hair doctor diye bir maskesi var saç için. Müthiş bir ürün onu da tavsiye ederim tatlım. Saç bakım maskeleri de muhteşem.