2 Ocak 2011 Pazar

Blogger Toplantısından Detaylar


Konya'lı Bloggerlar olarak dün toplandık.9 kişiydik + kendi gelemeyip bize hediyeleri ile destek olan süpriz isim vardı, ayrıca bazı sıkıntılarından dolayı gelemeyen arkadaşlarımızda oldu. Ama önceki toplaşmamıza göre oldukça kalabalıktık. Bir sürü sohbet ettik, herkes bişeylerden bahsetti. Zaman o kadar ilerledi ki geçen zamanın farkına varamadık. En sona ben, Gönüldenele ve Pembe düşler Ülkesi kaldık mekanda... Hava kararmıştı çıktığımızda ama hala konuşacak çok şeyimiz vardı. Sizleri tanıdığım için hem çok şanslı hemde çok mutluyum. Her buluşmamızda çoğalmamız ve yeni sıcak dostluklar kurmamız dileğiyle...

Fotoğraf karesine göre blog sahibelerini yazıyorum. sol baştan başlıyorum.
1- Ben
4- Gülay Abla
9- Urfa Tutkunu ( Fotoğraflarımızı çeken:)

NOT: Fotoğraf için sadece Hilal ablam, Alonenesim ve Meleğimden izin alamadığım için yüzlerini kapattım, eğer sorun olmaz derlerse açabilirim.

♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪
Gelelim ganimetlerime :D

İlk ganimet; sürpriz isim Nilgün'üm den. Sanalda olduğu kadar reelde de o kadar sıcak bir insan ki, bizi taaa oralardan düşünüp enfes hediyeler göndermiş. Hepimiz şaşkına döndük. Zarifliğini, ince fikirliliğini bir kez daha gözler önüne serdin. Sana sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum . Ayrıca doğum gününü kutluyorum. İnşallah herşey gönlüne göre olur.

Çelebim hediye işini o kadar abartmış ki ağzımızın tadından, yakamızın kartına, onu yazacak kaleme kadar düşünmüş! Ayrıca özverili paketine de hayran kalmamak mümkün değil.



































Onunla bütünleşen mis sabunlarından da paketlerimize eklemeyi unutmamış. Bu kadar şeye rağmen hala içime sinmedi, az oldu sanki diyor yaa, ona şaşıyorum:)



























♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪

Yoğunluktan fırsat bulamadığımdan çok minik, sadece anı kalabilmesi için tealightlar hazırladım. Yapımını önümüzde ki günlerde paylaşacağım. aldığım hediyelerin yanında annemin değimiyle " Devede kulak kaldı" İnşallah daha sonra bunu telafi edeceğim.

♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪

Gönüldenele ablam her zamanki gibi, sayfasında neyi görüp beğendiysem bana onlardan paketlemiş. Pozitif enerjili, güleryüzlü, nazik ablama sonsuz teşekkürler!


♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪
Hakikaten bir melek, evininde, benimde.. Hamile hamile bize çok güzel el yapımı hediye paketlerinin yanında çok sevdiğim baykuşlardan ve mis gibi gül kokulu mumlardan hazırlamış. Kendi kadar zarif paketi için sonsuz teşekkürler.

♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪
Hilal'im Hilal'im diye faceden seslenir dururdum. Oysa kendisi ablam olurmuş:) ağız alışkanlığı yaa arada ağzımdan Hilal!im diye kaçırasım geliyor. Sen olmasaydın biz bir araya uzun bir süre gelemezdik. Şeytanın bacağını kırdık yaa, artık ayda bir toplanacağız dimi:) Canım ablamdan bana oyuncakdükkanı anısına sevimli keçe bir süs. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.



♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪
Canım Alonenes' im dar vaktinde bize zaman ayırdın ya, sana iki kere teşekkürler. Cancağızım işinden zora ki izin alıp kaçtı geldi yanımıza. Hepimize ayrı ayrı tasarladığı şahane kolye, telefon süüs ve kitap ayıracını severek kullanacağım. Annem telefon süsünü kaptı ve telefonuna zimmetli bile:) O da sana çok teşekkür ediyor. Bende sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.


♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪

Gönlüne Urfa sevdasını yerleştirmiş, çok mütevazi ve ağırbaşlı bir arkadaşım daha oldu. Üslubu ve konuşmasıyla beni çok etkiledi.Her ne kadar az konuşsada yada fırsat vermemiş olabilirim, çenesizliğimden. Bizlere hazırladığı şirin kalemleri kullandıkça kulaklarını çınlatacağım:) Sonsuz teşekkürler..


♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪
Gülay ablamın blogu adsense yüzünden kapanmış. Ama çok yakında yeni bloguyla bizlerin karşısında olacak. Hemde bizlere artık başka bir şehirden seslenecek. Onu bu şehirden uğurlayacağımız için çok üzgünüm ama yaşadığı gelişmeler için çok çok mutluyum. Güzel ve sabırişi hediyeni her daim saklayacağım. Başına bişey gelir diye kullanabileceğimi sanmıyorum:) Seni kocaman öpüyorum, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum!



♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪

İffet ablam yine yapmış yapacağını. Uzun zaman olmuştu kendisini görmeyeli, bir an tanıyamıyacakmışım gibi geldi ama iyi çıkardım. Benim gibi balık hafıza için güzel bir gelişme:) Annem magneti incelerken Allla Alla nidalarını eksik etmedi haberin ola:) Sonsuz teşekkürler..

♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪

Ay şirinem sona kalmış:) Bu kadar neşeli, candan birini beklemeyen ben, iki dakikada samimiyetle kucaklayıverdim kendisini. İnsan bu kızın yanında hiç yaşlanmaz onu anladım. Güzelliğine bak bak doyamaz oda ayrı mesele. Kendi gibi ciciş ve renkli hediyeleri yerlerine yerleştirdim bile:) Pembe ayıcıklı tokanın ayısını söküp yüzük yapabilirmiyim caniş? Herşey bi yana sonsuz teşekkürümü unutmadan sıkıştırayım.

♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪♥   ♪


21 yorum:

iffetin günlüğü dedi ki...

Ben sana tekrar teşekkür ediyorum canım bu organizasyon için..Nasıl uça uça gittim eve anlatamam..İnşallah daha sık buluşuruz,fırsat bulursam işyerinde de ziyaret etmek isterim..Sevgiler..

moda_kesh dedi ki...

canım kalp kalbe karşı derler bende yanınızda o kadar rahat hissettim ki kendimi hiç kasılmadım aksine oldukça rahattım bu arada tabiki yapabilirsin şekerim yüzük istediğini istediğin yerde kullanabilirisn :))tekrar buluşmayı çok istekle belkiyorum öpüyorum kocamannnn

Unknown dedi ki...

Tatlım benim içinde harika bir gündü.Yeni tanıdığımız arkadaşlarımızı bende çok sevdim.İnşallah bundan sonra daha sık biraraya gelebiliriz:)) öpüyorum seni.

Özden CEYHAN dedi ki...

Vay vay vayyyyy hepiniz birbirinizde şık, birbirinizden zarif bayanlarmışsınız. Bu dostluğunuz ve muhabbetiniz daim olur inşallah.
Bu etkinliği düzenleyen ve katılan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
Çok harika bir tablo sergilemişsiniz tebrikler.
Gelen ve gelecek yıllarınız hep böyle muhabbetli, sağlıklı ve neşeli olsun ....:)))

iffetin günlüğü dedi ki...

Fotoyu inceledim bir daha, amma ciddi çıkmışım.Ben bile korktum:))

evdebirMELEK dedi ki...

Buluşma ile ilgili çok güzel bir post hazırlamışsın. Ben de seni ve diğer arkadaşları tanımaktan çok mutluluk duydum. Sanal alemden bloglarını takip ettiğim arkadaşlarımla, gerçekte bir araya gelmek bir başkaymış. Umarım bu buluşma yeni etkinliklerin bir başlangıcı olur. sevgiyle kal.

evdebirMELEK dedi ki...

Bu arada fotografta yüzümün görünmesinin bi sakıncası yok. Bu yorumu yayınlamayabilirsin:)

Ada Deniz dedi ki...

Ne güzel bir buluşma olmuş:)sevgiler hepinize

YETENEK-SİZİN dedi ki...

herkese çok teşekkür ediyorum, yorumlarınızla desteğiniz beni mutlu etti.

Nedret dedi ki...

Oooo... Konya ekibi çok kuvvetli. Yıkarsınız siz ortalığı bir araya gelince:))) Hepinize sevgiler güzel hatunlar.

fiamma dedi ki...

Ayyy dedim kendi kendime ne çok Konyadan arkadaşım olmuş benim:)) severim hepinizi ben, her ne kadar kıskandıysam da bu buluşmayı ne guzel bir gun geçirmişsiniz dilerim sıkça tekrarı gelsin:)))

umutluhayat dedi ki...

merhaba,kare beyaz olanlar susamlı helva,koyada kuruyemişçiler ve marketlerdede bulbilirsiniz.çok lezzetli oluyor.diğeri de sanıyorum patosun çok güzel bir cips çeşidi.sevgiler.

Filiz dedi ki...

merhaba,ne güzel bir araya gelmişsiniz..ben de birkaç ay önce İstanbul'daki bir blogger buluşmasına katılmıştım,yepyeni arkadaşlar edinmiştim.insanın sanal arkadaşlarını gerçek hayatta görmesi,sohbet etmesi çok hoş oluyor..ayrıca hediyelerinize bayıldım..ne kadar marifetlisiniz maşallah..Konyalı bloggerları kutluyorum:)

blogunuzu izlemeye aldım bana da bekliyorum.blogumun linki:

filizinevi

Unknown dedi ki...

ay en sona kaldımmm...
Senle görüştükten sonra giremedim çocuklara kaldı.Bana ancak sıra geldi postumu hazırlıyorum:))
Tatlım sizlerle olmak çoooooookk güzeldi.
Biz harika bir ekibizzzz:))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

harikasınız tatlım güzel birlikteliklerin tekrarları olsun. inş. hediyeler yıkılıyoooorrr.
hepiniz güzel günlerde kullanın saklayın. öpüyorum

Hilal dedi ki...

selam ben geldim:))
gülüm öncelikle ister abla de ister Hilal'im de gönüller bir olsun yaşın başın ne önemi var:)
öncelikle bu etkinlikte birlikte olduğumuz için,organizasyondaşım sana çok teşekkür ediyorum.
diğer arkadaşları da seni de ilk kez gördüm ama nasıl samimi bir ortamdı ben bile şaştım:) ilk kez görüşüyorduk birçoğumuz ve harika gülüşmeler, sohbetler:) bu böyle kalmaz, devamı gelir. zira ben doyamadım sizlere:) görüşelim de devamını da düzenleyelim :) öpüyorum

Not: zarif hediyen için çok teşekkürler. Kahverengi sever biri olarak bayıldım. Ayrıca lavaboma da çok çok uydu, hemen yeni yerlerini aldılar sağolasın:)

Urfa Tutkunu dedi ki...

Çok güzel bir gündü. Organizasyon için sana ve Hilal ablama teşekkürler =) Az önce ben de bu konuda bir yazı yayınladım ve sanırım yazısını en son ekleyen ben oldum =) Hepinizi tanıdığıma memnun oldum. Umarım tekrarı olur bu güzel oturmanın.

Neslihan Duysak dedi ki...

buluşma için teşekkürler canımcım.ayrıca hediyen için bir teşekkür daha.sayende ne güzel bir gün geçirdim.çom uzun kalamasam da tadı damağımda kaldı.yenileyelim inşallah...

Yeşim dedi ki...

Ne güzel bir toplantı olmuş. Ne kadar marifetliymiş arkadaşlar maşallah. Hediyelerin herbiri birbirinden güzel olmuş :) Ayrıca sevgili Çelebi'nin jesti de muhteşem :) Hepinizin ellerine sağlık.

biyasimadahagirdim dedi ki...

ne güzel bir buluşma olmuş. Allah muhabbetinizi arttırsın;)

Sezsel by Sezgi dedi ki...

ne guzel yawww.. tum bloggerlar boyle buluşup hoş beş edıyorlar :d harıkaısnızz