31 Ocak 2011 Pazartesi

Minyatür Piyano ve Konsol Yapımı

Piyano ölçü çizimlerimiz biraz karışık gibi oldu ama gözünüzü korkutmasın kolayca yapılabilen bi tasarım. Tuşların görünmünü ise buradan indirip biraz küçülttüm. Önündeki pufu ise, eski bir tokamın süsüydü. Konu mankeni kızımız kinder süprizden çıkmıştı hatta 1 tanesini parmağıma yüzük yapmıştım:)


 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥   Konsol Yapımı  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 


Konsolomuzunda yapımı oldukça basit. Ölçüsünü verdiğim parçaları kesiyoruz ve birleştiriyoruz. Ayakları için ince ve yassı çubuklardan yarım santim genişliğinde kestim ve yapıştırdım. İçindeki malzemler fimo ve seramik hamurundan, üzerindeki resmi Evim dergisinden kestim ve arkasına kartondan ayak yaptım. Peçete kutusu, mektup ve gazetelerin şablonlarını buradan indirim.

 Bu site resmen minyatürcüler için ganimet içinde her boyuta göre malzeme bulmanız mümkün renkli çıktısını alıp yapıştıryorsunuz, büyük kolaylık Buradan, buradan ve buradanda faydalanabilrsiniz

Buradan minyatür bazı objelerin yapım aşamalarını görebilirsiniz ayrıca duvar ve parke görünümlü çıktılar alabilirsiniz. Yine burasıda fazlaca döküm alabileceğiniz faydalı bir site.


6 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

çok çok güzeller :))

Yeşim dedi ki...

Kuzucan peki kullandığın malzeme ne? Çok güzeller canım benim ellerine sağlık :***

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Mini mini ne ciciler piyano özellikle süper şekerparem emeğine sağlık..

Stil Direktoru dedi ki...

Güzelcim benim yapmanın dışında paylaşman ne kadar cici bir kalbin olduğunun kanıtı, tüm minyatürlere bayıldım emeğine sağlık dostum.

umutluhayat dedi ki...

şahane olmuş canım ellerine sağlık.benim babamda bi zamanlar demir masa sandalye takımları ,koltuklar yapmaya meraklıydı.geçenlere oğluma şu benzinliklerdeki fırçalı yıkamalardan yapmış,tahtadan.oğlum ço mutlu oldu.nede olsa el emeği gibisi yok.sevgiler.

reyhane dedi ki...

Büyük emek, ben hayatta yapamam,sabrına becerine hayranım.