8 Mart 2011 Salı

Artık www.yeteneksizin.com

Blogspotun kapatılması hepimizi çok üzdü. Hala sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Twitterdan twittlerinize #dokunmabloguma yazarak, Facebook sayfasınıda beğenerek lütfen destek olunuz. Buradanda imza kampanyasına katılmayı ihmal etmeyiniz.

Bloggera giriş için bir çok çözüm yolu ortaya konuluyor ama en önemlisi dışarıdan gelen takipçilerimizin sayfalarımızı görüntüleyememesi çok kötü bir durum. Bu nedenle; bir domain edindim artık www.yeteneksizin.com adresinden yayınlarıma devam edeceğim. Tabi ki taşındım diye bütün sorunlarım çözülmedi. Bloguma fotoğraflarımı olduğu gibi yüklediğimden dolayı fotoğraflarımda açılmaz oldu.Bunlar yavaş yavaş hal olacak mevzular umarım daha fazla yorulmadan her şey yoluna girer.

Domain için 12$ gibi bi rakam ödedim. 

kolay-tasinabilmenin-puf-noktalari-7642

6 yorum:

Yeşim dedi ki...

Neler yazmışsın kuzum yaa :) ben sadece bildiklerimi paylaştım. Madem yazdın hazır bilgilerim de tazeyken artık herkesle paylaşmanın zamanı geldi :) öperim kuzumu.

moda_kesh dedi ki...

canım benim ya çok güzel olmuş sayfan bayıldım

Stil Direktoru dedi ki...

Oh be sonunda dostum yeniden hayırlara vesile olsun diyorum ve sayfa güzel olmuş en kısa zamanda eklemeleri yapalım headerı da sevdim mucx

Unknown dedi ki...

e hayırlı olsun :)

Unknown dedi ki...

hayırlı olsun öncelikle:)
yasaksız günler dilerim hepimize:)
mimim var bende cevaplamak istrsen tabi:)

Profösör dedi ki...

Hayırlı olsun...