6 Nisan 2011 Çarşamba

Bla Blaaaa

Bu aralar yapılmayı bekleyen bir yığın iş var...Mesela; renklendirilmeyi bekleyen objeler, çalışması gereken işler, okunması gereken kitaplar, karıştırılması gereken dergiler, incelenmesi gereken bloglar, yazılması gereken notlar, gönderilmesi gereken kargolar, ........... bla blaaaa uzar gider benim liste. Bunlardan hangilerini yapıyorsun ya da yaptın? diye soranlara cevabım: "hiç birini" oluyor. Hala bıraktığınız gibi tembellik ediyorum:)

Hatta o kadar maymun iştahlıyım ki başladığım bir işi bitiremiyorum bile. Mesela seramikten yaptığım bu objeleri boyamam gerekiyor ama fırça ve boya ile adeta cebelleşiyorum. Haa bide Semazen resmim var bitmeyen. Evin her yeri yağlı boya ve tiner kokuyor ama tembellikte daha ısrarcıyım. O nedenle mis gibi boya ve tiner kokusuyla geçinmeye devam ediyorum.



Bu arada sayfamda ki sorunun düzeldiğini umuyorum. Daha önceleri içerik takibi yapamıyordu sevgili izleyicilerim, bugün düzelmiş olabileceğini bu postla görmek istiyorum. Umarım güncel yazılarımı sorunsuzca görüyorsunuzdur? Yoksa beni zorlu bir süreç bekliyor olacak.

Herkese mutlu yarınlar diyerek hzurularınızdan çekiliyorum...

6 yorum:

Yeşim dedi ki...

Bir de bana dersin tembel diye. Ne bu halin bakıyım çabuk toparlan en kısa zamanda bu cicişleri de boya belki birini ben alırım. Aaa olmaz ki böyle, içerik takibi ile ilgili araştırma ve çalışmalara devam ederiz tatlım sen canını sıkma. Yakında herşeyin eskisi gibi olması dileğiyle seni tembellikten sıyrılmaya davet ediyorum :) öpüyorum koccaman.

fiamma dedi ki...

Evet sayfan görünüyor sevgili küçükgüneşim, yukarılara da çıkmaya başladı:)) Hadii bırak uyuşukluğu boyamaya başla ilk şun objelerini, özellikle güller çok güzel olmuş...

CMOS dedi ki...

hepsi çok güzel görünüyor renklendirdikten sonrakş hallerini düşünemyrm:D

reyhane dedi ki...

Nihayet blogunu açabildim ben canım..

Stil Direktoru dedi ki...

Kuzu bitir bunları merak ediyorum bu arada RSS blog ilk fırsatta bakıcam hayatım yalnız gayet güzeller ya aferim kız sana .))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

tatlım ellerine sağlık ama bir silkelen artık. tiner kokularımı uyuşturdu seni bu kadar:))) özletme kendini.