16 Nisan 2011 Cumartesi

Tablo


Yeni KlasörDSC08339

Her ne kadar boyamayı beceremesem de çok seviyorum. Renk kavramım yok, kabiliyetim yok. Yavaş yavaş ders alarak bu açığı kapatmaya çalışıyorum. Ders dediysem aman aman bi ders değil sadece hocaya şu rengin üzerine ne gider diye soruyorum o kadar.
Ece Aymer' i bilmeyen yokmuş ama ben yeni keşfettim! Çok acı ama geç değil. Tam da ahşaba merak sardığım bu dönemde bana ilaç gibi geldi resmen. Blogun da birbirinden güzel çalışmalarının yapım aşamalarını veriyor ayrıca kitabı da çıkacakmış.
Uzun süredir merak ettiğim tekniklerden biri olan mum eskitme ve hamur kabartmayı o kadar güzel anlatmış ki; akşam elime geçirdiğim bu çerçeve üzerinde deneyiverdim. Elbette kusurları var. En başta; kabartma yaptığım zürafayı hamurla değil kartonla kabartmak zorunda kaldım. Çünkü; hamurumu işyerin de unutmuşum:(
Neyse böylelikle denemiş oldum ayrıca büyük bir keyif aldım.

5 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım çok ilginç bi çalışma ve değişik bir teknik ben ilk görüyorum bir bakınayım verdiğin linke .ilk çalışma için hiç de fena değil. sevgiler öptüm

moda_kesh dedi ki...

canım dostum canlı canlıda gördüm ama burayada yazıcam çooooooookkkkk güzel olmuş yeteneklim benim

Stil Direktoru dedi ki...

Denemek önemli olan canım, yarın bir alo de bana bu teknikle ilgili bir kaç tio vereyim dostuma mucx

Yeşim dedi ki...

Ece Aymer sana iyi bir kılavuz olur bu konuda. Edi'min tavsiyelerini de iyi dinle tatlım :) tablo da ilk deneme için hiç de fena değil.

reyhane dedi ki...

Deneye deneye usta olacan biliyorum