5 Mayıs 2011 Perşembe

Hayal Gücü Etkinliği 3 Projem

291575269

291577985

291579083

Bir etkinliğin daha sonuna geldik. Aksiliklerle başlayan etkinliğimiz şükür ki sorunsuzca sona ermişe benziyor. Bazı arkadaşlarımız projelerini bloglarında yayınladı bazılarımız ise akşam yayınlayacaktır. bütün projelerin yayını bittikten sonra sayfamda hepsine yer vereceğim. Bu dönem yapılan etkinliğimize katılan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.


Gelelim projeme;
5 malzemeyi kullanarak ahşap bir kutu tasarladım. Bildiğiniz gibi son günlerde ahşaba merak sardım.Ahşapta çatlatma tekniğini ilk defa uyguladığımdan benim için özel bir proje oldu.  Umarım eşim Nilgün beğeniyle kullanır. 


8 yorum:

moda_kesh dedi ki...

ellerine sağlık bebeğim

Yeşim dedi ki...

Ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş Nilgün'cüğüm de içini güzel cicişlere doldursun :) Ayrıca emeklerin için çok teşekkür ederim sana. Yine benden çok yoruldun hakkını helal et tatlım. Kocaman öpüyorum seni.

Özden CEYHAN dedi ki...

Evet Nadire güzel bir çalışma olmuş.Ellerine emeğine sağlık :))

fiamma dedi ki...

Şu ana kadar yayınlananların hepsini gezdim, hepsi çokk güzel. Şu araya blog kapatmanın gireceğini bilseydim katılırdım ben de çünkü bana zamanlama uymuyordu. Neyse inşallah bir dahakine dışarıda bırakmam kendimi:)

Adsız dedi ki...

Güzel bir proje daha!! eline sağlık Nadire:)

ONLARUYURKEN dedi ki...

çok güzel olmuş ellerinize sağlık,
sevgiler

Urfa Tutkunu dedi ki...

Ellerine sağlık Nadire. Ben rahatsızlandığım için ancak bu sabah ekleyebildim :(

reyhane dedi ki...

Çok güzel olmuş canım..