14 Mayıs 2011 Cumartesi

Yeni Kitaplar

DSC08548

Bir kaç haftadır Serenad'ı okumak için resmen çıldırdım. sonunda kavuştum ve hemen okumaya başladım.. Serenad Zülfü Livaneli'nin bir kitabı, daha önce Son Ada'yı okumuş çok beğenmiştim. Bu kitabınada övgüler çok olunca başladım okumaya.
Nur Banu'yu ise; Demet Altınyeleklioğlu'nun anlatımını beğendiğim için aldım. Çok kalın bir kitap olmasına rağmen maximum 4 günde bitirilebiliniyor. Daha önce Hürrem'i almıştım ve soluk soluğa okumuştum. Sonradan patladı gitti:) Kitabını meşhur olmadan önce okuduğum için çok mutluyum. Çünkü bu ara herkes Hürrem'i anlatan kitapların derdinde:)) Bense çoktan o evreyi tamamlamanın gururu içindeyim:)))
NOT: emet Altınyeleklioğlu'nun Mihrimah adında da bir kitabı var. Mihrimah, Hürrem'in kızı.Nur Banu ise; gelini...Bulur bulmaz Mihrimah'ta rafımda ki ve bilincimdeki yerini alıcak:)

Okuduğum bütün kitaplara ve yorumlarıma buradan bakabilirsiniz.


4 yorum:

fiamma dedi ki...

Her ikisini de ben de henüz okumadım, yaz aylarına ayırıyorum bu zevki, not alındı canım hatta Hürremle Mihrimah'ı da alayım tam olsun o seride:))

Nilgün Komar dedi ki...

evet bende hürremi okumak istiyorum ve mihirmahı da merak ediyorum çok fazla :)

sevtap(karabidikim) dedi ki...

Ben nurbanuyu Teoman ergülden okumuş çok beğenmiştim.Bende hürremi okumayı istiyorum ama evde okunacak kitap doluyken alıp okumak yanlış geliyor.İlk başta evdekilerin hakkını vermem gerek :)

Peritozu dedi ki...

Mihrimahi bende hala okuyamadim , Nurbanu da cok guzelle benziyor. Listenin ilk sirasina yerlestiriliyorlar :)