15 Ekim 2011 Cumartesi

Kitap Listesi


Zeyno'm  bana güzel bi defter hediye etmişti hatta otobüs şeklinde metal kalemlikte vardı yanında. Önce kullanmaya kıyamadım sonra boş durmasına da içim el vermedi. Hem arkadaşımın hatırasını canlı tutmak hem de okuduğum kitapları unutmamak adına deftere kayıt etmeye karar verdim.

2010 yılından itibaren bloga yazdığım kitapların listesi öncesindekileri hatırlamadığım için blog işime yaradı. Yanlarında yıldız olanlar çok beğendiğim kitaplar. Aslında bi çoğunu çok beğendim ama yıldızlıların yeri ayrı;) Yeni kitaplar okudukça aklımda kalan sözleri de ekleyerek küçük bir arşiv oluşturmaya çalışacağım:)
Şimdilik minik bir liste ile veda ediyorum.. 
Güzel ve mutlu pazarlar ♥

7 yorum:

moda_kesh dedi ki...

ŞANS sana hediye ettiğim defterden kendime de almıştım ve bende evde aynı amaçla kullanmaktayım defteri:))
kalp kalbe bu kadar karşı olur :))
muckss
seni seviyorum ♥

Unknown dedi ki...

Her şey çok güzel tebrikler
SAİM ERGİN

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ne güzel bir arşiv ve her kitap ayrı bir yolculuktur bence. keyifli okumalar canım

tülin dedi ki...

Bazılarını ben de okumuşum .Böyle notlar alsam mı acaba dedim?

GüzelGül dedi ki...

cok iyi bir fikir aslinda cünkü okadar cok okuyorumki unutuyorum bazen ne okudugumu :)) listendeki bazi kitaplari bende okudum cnm özellikle canan tanin eserlerini cok beyendim :)) hatda blogumda kendi okudugum kitaplarin yorumlarimi eklemistim her neyse artik takipdesin sende :) bende beklerim :)
http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

canım ne kadar güzel bir fikir...bende hiç birini hatırlamıyorum bugün bir başlangıç olsunda ben de not almaya başlıyayım :)

Adsız dedi ki...

kitap okumak gibisi var mı yaa :)çok güzel bir post olmuş, içlerinde benim de okuduklarım var özellikle yıldız koyduklarını aklımda tutmaya çalışacağım.