1 Aralık 2011 Perşembe

Alışveriş+Keyif

Kışın en sevdiğim yanı kestane ve termiye :) Termiyenin ne olduğunu bilmeyeniniz çoktur, onunla ilgili yakında yazı hazırlayacağım. Bu arada yılın ilk kestanesini yedim söylemeden geçmeyeyim ☻ gerçi soba üzerinde değilde fırında yaptık, o yüzden keyfi biraz eksikti ama lezzeti süper..



Zeynomla geçen hafta kendimizi alışverişe adadık. Deri bileklik, bot ve leopar serisinden oluşan bir set oluşturduk bana:)
H&M Konya da yok ama bir mağaza sezon sonu ürünleri getiriyor. Bu sayede bizde H&M sahibi olabiliyoruz:) Mağaza Zeynomun keşfi☺ Koyu kahve hırka H&M, leoparlının markası yok.



Bu güzel bilekliği de hayatıma renk katsın diye Zeynom hediye etti, tabi ki kendisine de aldı☺ Teşekkürler bebeğim...

13 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

cicilerini sağlıkla kullan tatlım.
BÖ de oyumu kullandım şansın bol olsun

hatice dedi ki...

merhaba yazınız dikkatimi çekti termiyeyi gerçekten bilmezler trde kaç ilde bilnirki ben o yüzden nerede olduğunuzu merak ettim çünkü karaman ve konyada gördüm ben trde çok yeri gezmeme rağmen sadece benim memleketimde gördüm
ayrıca blogunuz hoşuma gitti resimleriniz süper ellerinize sağlık

moda_kesh dedi ki...

cannımı kestane çektirdin :)))bu arada pembenin bir de siyahını aldım ben :)))

caferengigül dedi ki...

Termiye mi.....Bulabilsemde yesem.Ne çok severim kendilerini.Hayatımın bir bölümü Seydişehir de geçti.Oradan bilirim kendilerini, hala tadı damağımdaaa.

fiamma dedi ki...

Küçükgüneşim ben de kestaneleri dün alığ bugün pişirmeyi unuttum az önce annem hatırlattı ne olacak o kestaneler diye:)) Közmatiklerden al pazarlarda var,bulamazsan ben alır gönderirim sana,kestaneleri 1 saat suda beklet sonra hafifce bıçakla çiz at közmatiğe aynı kömür ateşi tadında oluyor. Ben de çok severim kestaneyi diğerini merak ettim:)) Siyah deri bileklik çok güzel, cicilerini de hediyeni de iyi günlerde kullan.

Stil Direktoru dedi ki...

kestane kebap ciğerime
kuzum şu BÖ üyelik gerektirmiyorsa hemen yaparım
hırka süper kot gömlek bulursam sana süper olur öperim canlar

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ÖRGÜÇANTAM : ablacığım bende oyumu sana kullandım. Aslında sana oy kullanmak için üye oldum olmuşken hadi bannerinide sayfama koyayım dedim, iddiam yok yani;) Ama oyunu bana kullandığın için çok teşekkür ederim. Bide sayfana ziyaretlerimi geciktiriyorum sırf fotoları göremediğimden, ewe gidincede yorgun oluyorum nete giremiyorum bana kızmıyorsun değilmi?


hatice : Hatice hanım Konyalıyım, sanırım Konya dışında da pek bi yerde yok. Bende görmedim ama Ant. filan satıldığını okudum:) Sevgiler


moda_kesh : ben sana bişeyin aynısın farklı rengine sahip olmana gerek yok demiyormuyum!


caferengigül : Canım seve seve gönderirim sen bana adresini mail at;)


fiamma : Şule abla közmatiği ilk defa senden duyuyorum, nasıl bi aletmiş netten araştırcam. Eğer buralarda gördüysemde bilmediğimden dikkatimi çekmemiştir. Ben bi bakınayım bulamazsam sana haber ederim;)


 Stil Direktörü : Evet canım geçen gün az daha kot kumaş alcaktım gömlek diktireyim diye sonra az daha bekleyim Edimden belki haber gelirse daha güzeline sahip olurum diye bıraktım:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Kestane kebap, bakana sevap :) Bend eorda olmak istiyorum uleynn.. Bende kestane yemek, beraber alışveriş yapmak istiyorumm.. Benim neyim eksikk :D

hatice dedi ki...

hım hemşeriyiz demekki tesadüfen dolaşırken siteleri dek gelmiştiniz hemşeri çıktık

Yeşim dedi ki...

Ouyy iki güzel alışverişe çıkmış :) güzel günlerde kullan hepsini tatlım. Kestane de yarsınn :)

Nilgün Komar dedi ki...

oo neler alınmış böyleeee

Adsız dedi ki...

KONYA DA HANGİ MAĞAZADA SATILIYOR ACABA H&M ÜRÜNLERİ, söylerseniz sevinirim

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Kompedanın üst katında ara ara Hm, Mango, Zara gibi markaların bazı ürünleri oluyor