15 Aralık 2011 Perşembe

Okunmayı Bekleyen Kitaplar

Gönül istiyor ki bütün kütüphaneyi ve kitapları oku, bilgilen, değerlen:) Maalesef günümüzün yoğun çalışma temposu bizi bazı alışkanlıklarımızdan alıkoyabiliyor. Her yeni çıkan kitabı bütün, klasikleri okumak istiyorum. Tabi Kuranı Kerim'in Türkçe mealinide ihmal edemem. Zaman zaman bazı surelerin anlamalarını okumuş olsam da hiç bir zaman kitap gibi elime alıp baştan sona okumadım. Onu da okunacaklar arasında baş tarafa aldım. Elimde yarım olan ve bitmek bilmeyen Nurbanu var. Sizde hangileri var?

8 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

liste epey kabarıkmış... Ben de şu sıralar yine elime çocuk psikolojisi üzerine bir kitap aldım. Ada bu sıralar ergenliğe geçişte ya durup durup okuyorum...

moda_kesh dedi ki...

gizli anların yolcusu diyorum ben :)))
bu arada şahane hatalarda bitti:))

Nilgün Komar dedi ki...

ohhhhh süper bir seri... hadi oku da sıra ile anlat bizeeee

Özden CEYHAN dedi ki...

Ne güzel Nadire senin gibi kitap okuyanlara imreniyorum ya:))
Ben kitap okumayı maalesef sevmiyorum, en beğenmediğim huyumda budur. Okuduğumu çabuk unutuyorum. Görsel olarak hafızam iyidir gördüğüm bir yeri bir şeyi imkan yok unutmam ama okuduğumu unuturum, hafızamın bu yönünü geliştirememişim:))Buda temelden geliyor tabiki, vaktinde okuma alışkanlığım olsa idi böyle bir durum yaşamazdım herhalde:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ada ve deniz : Çok faydası olacaktır, zor bi süreç. Anne olarak çekeceğin var Saadet abla..
moda_kesh : Bebek gelirken getir ozmn kitabımı:D
Nilgün Komar : Seve seve canım ama baya bi beklemeniz lazım
Özden CEYHAN : Abi inan bende çok çabuk unutuyorum, konuyu geçtim bir cümlesi bile aklımda kalmıyor. Ama gerçekten insanı geliştiriyor bende son 3-4 yıldır okuyorum öncesinde 1 kitap okumuşluğum yoktur:)

GüzelGül dedi ki...

elif safak benide bekliyor :))

Mein Blog/Blogum

Adsız dedi ki...

Ben bu ara kitap felan okuyamıyorum,,takipde etmedim açıkçası,önerebilecek bir aşk romanı varmı:))

YETENEK-SİZİN dedi ki...

guzelgul : banada modakesh önerdi bakalım :)

Gecenin Perisi: Güncelde aşk romanı olarak İki Cami ARasında Aşk var ama benim favori aşk romanım Judith Mcnaught Cennet ;) okumadıysan mutlaka oku...