4 Haziran 2012 Pazartesi

Ahşap Bibloluk ♥

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel bir hafta dileyerek başlamak istiyorum. Umarım herkeste her şey yolundadır! Benim tarafta işler hala tembellik seviyesinde ama yavaş yavaş yarım yamalak işlerimi tamamlamaya başladım. 
6 aydır elimde sürüm sürüm sürünen ve sonunda boyanıp, süslenip, yerine kaldırılan bir objeyi daha hayatıma katabilmenin sevincindeyim. Ev şeklindeki bibloluğum fikir karmaşasına tutulsa da (kah renkli, kah  hamur kabartmalı, kah transferli, kah boncuklu, vs.vs..) sonrasında klasik süslemelerle hayat buldu ☺



Napim taş, sim, parlak herşey hoşuma gidiyor ♥ En sade şeyi bile bir parlak taş asil ve kokoş hale nasılda getiriyor.



Altına askı çakıp işlevsel bir hale getirmeyi düşünüyorum hem anahtarlık hemde bibloluk olur, evin girişinede yakışır gibime geliyor ;)

Bu arada fırça ile 5 kat boyadım kapanmadı bende aldım elime beyaz spreyi 5 dakikada finito, artık her şeyi spreyle anında boyayıp, vernikleyip kurutabilirim. Ben bunu niye önceden keşfedememişim? Meğer ne kadar pratikmiş. Ne kurusunda kat atayım derdi var, ne fırça izimi kaldı derdi var nede vernikte atmalıyım derdi var. Tam tembel işi ☺Benden bu kadar, ne kullandığımıda aşağıya not ettim. Sevgiler hanımlar, beyler ;)

Beyaz Boya: Akçalı Sprey Boya
Siyah Boya: Artdeco Siyah Ahşap Boyası
Taşlar: Metrelik Beyoğlu Taşı (diye aldım)

Mucukos ☻

5 yorum:

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Ellerine sağlık güzelim şık bir bibloluk olmuş. Güzel günlerde kullan sevgiler...

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Süper bişi olmus ya bu canım, ellerine saglık.. Bence sprey boya çok pratik :))

Yeşim dedi ki...

Çok sade ve güzel olmuş kuzum ellerine sağlık. Ara sıra da olsa yarım kalan işlerine el atabildiğin için seni takdir ediyor, kocaman öpüyorum :)

Bak Bu Harika dedi ki...

woow çok gösterişli olmuş, bayıldım. Bende bloğuma bekliyorum.

Görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

tembel işi mi olur buna bie emek harcamadınmı sanki:) ellerine sağlık çok kokoş.