26 Eylül 2012 Çarşamba

Film Önerileri

Upuzun bir aranın ardından herkese merhaba! Umarım herkesin keyfi sıhhati yerindedir. Uzak kaldığım dönemin telafisini elimden geldiğince yapmaya çalışacağım. Maillere dönmeye çalışsam da yorumlara ve ziyaretlere gereken önemi veremedim. Bu yüzden bana kırılanlar bile oldu herkesten ayrı ayrı özür diliyorum.

Neden bu kadar kaybolduğumu ve bu sürede neler yaptığımı bi sonraki postta daha detaylı anlatacağım ama kayıp olduğum dönemlerde sıkça film izlediğimide itiraf etmeliyim. Kendimi bulduğum zamanlardı resmen!

Favori 1: Papatyalar
Fazla lafı uzatmadan izlemeyenlerin izlemesi, izleyenlerin de tekrar izlemesi için şiddetle tavsiye edeceğim bi film. 2006 Kore yapımı "Papatyalar"

Size filmi anlatmayacağım ama dramatik, aşk dolu ve insanın içinde gizli kalmış duyguları bile açığa çıkaracak kadar duygusal bi film desem.İzlediğinizde pişman olmayacağınıza eminim desem! Beni kırmazsınız değil mi?

Favori 2: Labirent
Labirentte 2011 yapımı bi film. Temmuz ayında da vizyonda olan bir filmdi. Benim için Meltem Cumbul' un olduğu her yer özel. Çok beğeniyorum bu kadını. Bence işini hakkıyla yapanlardan ve gerçek bir sanatçı!


Film gerçekten iyi şimdiye kadar böyle bir Türk filmi izlememiştim ve çok başarılı buldum. Herkese tavsiye edip dvdsini vermeye başladım bile:)

Favori 3:  Çılgın Hırsız


Sanırım 2010 yapımı bir animasyon filmi. Ben tam bir animasyon hastasıyım hemen hemen yayınlanan her animasyonu izledim. (Bu yılkiler hariç) Hala Buz Devri ve Madagaskarı izleyemedim:(


Bu filmi sevmemin nedeni önemli olan pozitif olman, herkesi sevmen gerisi kendiliğinden gelir mesajı vermesiydi. Keyifle, eğlenerek izlemiştim. Bakın görsel bile çok sevimli ☻

Aşağıdaki listede izlediğim ama şuan pek aklımda yer etmeyen o yüzden izlensede olur, izlenmesede olur listesi☺

1-Eylülde Görüşürüz
2-Hatırlanacak Bir Anı (Bunun Türk versionunuda izlemiştim o yüzden izlerken çok etkilenmedim ama güzel bir film hatta geçtiğimiz hafta tvdede yayınlandı)
3-Bir Gün
4-Beni Unutma
5-Sammynin Maceraları
6-Baykuş Krallığı
7-Babamın Penguenleri
8-Takiye
9-Çakallarla Dans
10-Ya Sonra
11-Gişe Memuru

Herkese iyi seyirler ama varsa önerileriniz bekliyorum;)


10 yorum:

1Gül - Ahşabistan (Roseone) dedi ki...

Bende bu ara can dostum ve yeşil yol filmini izledim ve ikiside harikaydı tavsiyemdir.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Bitanem öncelikle hoş geldin..
Dilerim artık bu kadar uzun ayrı kalmazsın buralardan.. Ben hiç film izlemem desem yeridir, hele yabancı hiç izlemem :) Ama Timuçin Eseni çok beğenirim :p

Urfa Tutkunu dedi ki...

Nadire hoşgeldin. Papatyaların övgüsünü evvelce de duymuştum. Henüz kısmet olmadı izlemek. Çılgın hırsızda ise bir sürü subliminal mesaj var. Belki google da videolarını bulabilirsin. O videoları izklediğimde çok şaşırmıştım.

Unknown dedi ki...

Labiretni duymuştum ama papatyaları hiç duymamıştım ikisinide seyredicem

sevtap(karabidikim) dedi ki...

Hoşgeldin :) Ay nasıl isterim izlemeyi de ah şu vakit ah şu vakit.Ama Kore filmini çok merak ettim doğrusu.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Yeşil Yolu bende çok beğenmiştim ama Can Dostumu izlediğimi hatırlamıyorum ilk fırsatta;)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Saol bitanem yazıcak şeyler olduğu sürece artık buradayım

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Hiç dikkatimi çekmemişti subliminal mesajlar muhakkak vardır ama eğlenceli bi film

YETENEK-SİZİN dedi ki...

kesinlikle izleyin ikiside çok güzel

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Hoşbulduk canım, inş ilk fırsatta izlersin. bu arada oğluşların kocaman olmuşlar maşallah artık daha çok vakit bulursun gibime geliyor;)