22 Ekim 2012 Pazartesi

Pratik Takma Tırnak Yapıştırmak

Hem uzun hemde bakımlı tırnaklarınız olsun ama yorulmayım mı istiyorsunuz? İşte sizlere çok düşünüp bulduğum pratik takma tırnak yapıştırma alet, edavatı ☻


Ne gerek var ki? Yapıştırıcısıyla 5 dakikalık iş diyorsunuz ama yok öyle... Ben uzun tırnağı pek sevmiyorum fakat bazı zamanlarda bakımlı görünmek gerekiyor. Tırnak yapıştırıcısıyla yapıştırsam çıkarması bi dert oluyor. Günlerce tırnağımın üzerinden yapıştırıcı kalıntılarını kazıyorum.1-2 saatlik gösteriş için uzunca uğraşa hiç gerek yok diye düşünüyorum. Bende buna çözüm olsun diye çift taraflı bantla yapıştırmaya başladım. İnanın yapıştırıcıdan daha sağlam, sadece sudan uzak durmak lazım ☻ 2-3 saatte ellerinizi yıkamayıverin :P


Tırnağınızın üzerine bantı yapıştırın, kağıdından ayırın sonrada üzerine tırnağı oturtun. Çıkarırken bant tırnakta kalıyor tekrar kullanma şansınız olabilir! Eğer fazla kirlenmediyse!!


İşte bakımlı, uzun ve öceli tırnaklarımız ☺

3 yorum:

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Yararlı bilgi bacım, olurdaaa bir gün belkii lazım olur bana da :))

NEFİSE dedi ki...

Geçenlerde ilk kez kullandım çok beğendim . Haklısın bir haftadan fazla kullandım ama sökülünce tırnağı zedeleyebiliyor. Bu fikir çok daha pratik.Teşekkürler.

Yeşim dedi ki...

Sırf o yapıştırıcıdan nasıl kurtulacağımı bilemediğim için kullanmıyordum. Çok faydalı oldu bu yazı benim için aklını seveyim tatlım benim öptüm kocaman.