13 Kasım 2012 Salı

Yapılmak İçin Zaman Kollayanlar

Sizler de öylemisiniz bilmiyorum ama elimi eteğimi her şeyden çektim gitti. Elimi kaldırmaya adam isteyebilirim o derece! 

Bu arada lütfen bir yerden alıntı yapıyorsanız link vermeseniz de en azından bi yerde gördüm filan diyin. Kendinize ait olmayan şeyleri sahiplenmeyin, şık olmuyor! Bazı arkadaşlar kendi dehasıymış gibi ballandırıyor yaptıklarını ama ben aynı şeyi daha öncesinde başka yerlerde çoktan görmüş oluyorum. Benim sevgili bilogumdaki çoğu şey bir yerde görülüp, beğenilip, yapılmıştır bir kez daha söyleyeyim!

Neyse konuya dönelim. İşte beni bekleyen ilham kaynaklarım!

1. Fotoğraftaki minik cimcimenin üzerindekinden dikmek istiyorum. Elbette elbise değil ama bir üst gibi bişey hayal ettim. Fakat öncesinde artmış kenar dantel bulmam lazım :) Yapım aşaması için burayı tıklayınız.



♫  

2. Kilden yapılan tabakları çok seviyorum acayip dekoratifler bi kaç boy yapasım var. Yapım aşamaları için tık. Siteyide inceleyin süper fikirler mevcut!


♫  ♥ ♫ 

3. Kanvas duvar saatleri de favorilerim arasında ama o geleceğe dair bir plan olarak buraya not düşülmekte. Tasarım bu olmayacak ben ortada rakamlar dans etsin istiyorum :) Bu bir örnek! Kaynak



    ♫  ♥ ♫          

4. Bu bebeklere bayıldım miniş miniş, nasılda tatlılar değil mi? Elimde ki tüm keçeleri faydalı bir şekilde değerlendirmek istiyorum ama ne yapacağıma karar veremiyorum ama bu bebeklerden en azından 1 tane yapacağım. Kaynak  birde artık keçeleri değerlendirmek için buradan ilham almayı düşünüyorum.



    ♫  ♥ ♫      
5. Bu çiçeklerden bol miktarda yapıp uygun yerlerde kullanmak istiyorum delicesine! Kaynak



 Bu liste uzar gider ama benim şu yazdıklarımı yapmam bile aylarımı alır ☺  Hadi bakalım esen kalın!!!                           

4 yorum:

Yeşim dedi ki...

Ben de senin gibiyim tatlım çok şey yapasım var ve fakat elim hiçbir işe gitmiyor:( Nedir bu hal anlamadım ki? Bu arada yapmak istediklerine bayıldım. Özellikle o kil tabaklardan ben de yapmak istiyorum da da yani...

Hilal dedi ki...

canım benim, bu sıralar bende de bir rehavet var sorma gitsin. Bloğa post ekleyemez oldum, inanır mısın :) Bu arada kaynakların harika, iyi ki paylaştın. Öperim kocaman

Banuca dedi ki...

Hakkaten yaaa, nerelerdesin sen, olmuyor ama böyleee, hadi başla güzelliklereeee :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Çok şey yapasımız var ama hiç birşey yapasımız yok, ne tezat olduk biz balım böyle yaaa... Henüz yapmamış olsanda yapacakların oldukça güzel şeyler :)