3 Aralık 2012 Pazartesi

Tüylü Portföy Çanta

Merhaba arkadaşlar, umarım herkes için her şey  yolundadır! Şu bloga yazı yazacağım gün bi önceki geceden düşünmeye başlıyorum şunu yazayım, bundan da bahsedeyim, giriş şöyle olsun. Fakat gel gör ki sabah klavyenin başına oturunca her şey değişiyor, aklımda bişey kalmıyor. Bu sefer de giriş nasıl olsun, konuya hemen mi dalsam, nasıl yazsam da eğlence katsam bocalamasına giriyorum☺ Oysaki okul yıllarında kompozisyondan en iyi notu ben alırdım. Bu da ayrı meziyet kabul ediyorum!


Bu hafta ne hikmetse evden pek çıkmadım, çıktım da annemle. Eğer annemle dışarı çıktıysam evde oturmuş gibi hükmü var bizim evde ama arkadaşlarımla 1 gün dışarıda olsam, 1 ay sokaklarda gezmiş gibi muamelesi var. Bu ailelerin dizlerinin dibinde olacaksın her daim. Neyse annemle çarşıya çıktık, hiç bişey almayım derken elimde tüyler, keçeler eve geldim.


50*50' lik keçeyi önce ikiye katladım küçük oldu, öylemi katlasam böylemi diksem derken, zarf formuna getirmek en iyisi oldu! Başladım dikmeye, sökülmesin diye hayalet iple 2-3 kat diktim. Hemen sökülüveren şeylerden nefret ediyorum. Kıyafet alırsınız düğmeleri kopar yada bir yeri sökülür o zaman illet olurum. Neyse diktiğim yetmezmiş gibi bir de üzerine ince kurdele yapıştırdım iyice sağlamlaştı☻Tüylerle filan süsleyince şık oldu kerata☺ Kuzen sulandı ama vermedim. Daha kokoşunu da yaptım, hiç durasım yok paso bu çantalardan dikesim var:))


Ölçüleri 34*27 oldu. Normal çantaya koyduğum her şeyi içine aldı. Benim olsun diyorsanız tıklayınız. Neyse ben Allah'ın emriyle gidiyorum, sizi de O' na emanet ediyorum...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

çok şık olmuş ellerinize sağlık

Yeşim dedi ki...

Canımm ne güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde kullan :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Emeğine sağlık gül dalım.. Hayalet ipi ilk defa duyuyorum, ben de yetenek sıfır:S

Süper olmuş kuzenin sulanmakta sonuna kadar haklı :)

Bu arada Allahın emri ile seni bize davet ediyorum, gel artık <3

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok beğendim ben de keçe çanta yaptım, kullanmaya kıyamıyorum :)

Mirayın annesi dedi ki...

süper olmuş..bende denicem inş.

moda_kesh dedi ki...

CANIM ÇOK ŞIK olmuş ellerine sağlık bitanem ..üzerindeki zımba gibi şeyleri nerden aldın bitanem bizim takıcıdan mı ve keçeleri seni seviyorum mucukoss

Nilgün Komar dedi ki...

ellerine sağlıkkk

YETENEK-SİZİN dedi ki...

tosbağanın dünyası : çok teşekkür ederim...

Yeşim : Sağol baldamlam


♥pemb€sinti♥ : Bende hayaleti ilk Zeynodan duymuştum:) aslında misinanın en incesine deniyormuş:)

Ebru Bayrak : Ben kıydım vallahi:)

Gülhan Miray : benimlede paylaşırsanız çok sevinirim , bitince

moda_kesh : bütn sorularının cevabını telde verdim h.sonu talana gidiyoruz.


Nilgün Komar : Sağol şekerparem