25 Temmuz 2014 Cuma

Gelin Acil Durum Çantası

Herkese merhaba, tatile adım adım yaklaştığımız bu günde umarım keyifler gıcırdır. Çok şükür bende her şey yolunda kardeşim Kenya' dan geldi, babam bayramdan sonra burada e daha ne isterim ben. Neyse gelelim konumuza bayramdan hemen sonra evlenecek çok sevdiğim bir arkadaşım için yaptığım çantayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Neden böyle bir çanta yapma gereği duydum? hem jest olsun hemde ihtiyaç olabilecek ama unutuladabilinecek ürünleri elimden geldiğince el altında bulundurmak için.


 İçerikte fotoğraftan görüldüğü üzere yok yok. Ben arkadaşımın ihtiyacına yönelik ürünleri daha çok tercih ettim. Siz dilerseniz google amcaya sorup bu paketi genişletebilirsiniz.
Çantada:
1. Islak Mendil
2. Kağıt Mendil
3. Kağıt Parfüm
4. Kibrit
5. Günlük Ped
6. Dikiş Seti
7. Yara Bandı
8. Deodarant
9. Makyaj Temizleyici
10. Kolonya
11. Nemlendirici Krem
12. Sabun
13. Makyaj Temizleme Pamuğu, Kulak Çöpü
14. Naneli Şeker
15. Ağrı Kesici (Dolorex)

Hepsi birleşip bir çantaya sığışınca " Fazilet Gelinin Acil Durum Çantası" hazır olmuş oldu. Allah herkese mutlu, huzurlu ve bir yastıkta evlilikler nasip etsin. 


2 yorum:

Yeşim dedi ki...

:) çok güzel bir fikir aklını seveyim. Her geline böyle bir çanta mutlaka lazım olur. Fazilet geline yeni hayatında mutluluklar diliyorum. Seni de kocaman öpüyorum sevdiklerin hep yanında olsun ♥

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Ay sağ ol canım valla arkadaşım çok sevindi hatta kuaföre giderken de yanımda taze portakal suyu sıktırıp götürdüm bayıldı ☺