24 Eylül 2014 Çarşamba

Clinique Anti- Blemish Solutions Fondöten

Bu ürünle ilgili instagram hesabımda kısa bir yazı yazmıştım. Burada da yorumlamak istedim.
Clinique internet sitesinde yer alan bilgileri aktarayım:

 "Cilt, temiz ve refah hissedilerek doğal görünüme sahip olur. Tahriş yapmaz, yağsızdır. Sivilceleri ortadan kaldırarak, kızarıklığı kapatır. Medikal içeriği ile varolan sivilceleri yatıştırır, yenilerinin oluşumunun engellemesine yardımcı olur.
  • Cilt Tipleri: 2- Kuru Karma, 3- Yagli, 4- Çok Yagli
  • Formül: Sıvı
  • Kapatıcı: Orta Derecede Kapatıcılık
  • Faydaları: Sivilceleri Tedavi Eder, Yağı Kontrol Altına Alır"


Benim cildimde mikroba dayalı bir sivilcelenme söz konusu iyi temizlemediğimde yada elimi kirliyken dokunduğumda yada her hangi bir sebeple sivilce basıyor. Bunun için doktorun önerdiği Benzamiycn' in adlı krem formüllü ilacı kullanıyorum. Fakat ilacı kullanırken cildim iyice arınana kadar sivilce oluşumunu artıracak yabancı ürünlerden de kendimi koruyorum. İşte böyle zamanlarda kullanıyorum Clinique anti blemish serisini. O kadar memnunum ki hatta Clinique Superdefense göz kremine olduğum kadar aşığım.

Görselden de anlaşıldığı gibi örtücülük çok iyi, kalıcılık iyi ve vaat ettiği gibi sivilce oluşumuna dur diyor!

Eğer bir ürün benim aynı anda tüm sorunlarıma cevap veriyorsa ben ona bağlanırım arkadaş. Sana da bağlandım anti-blemish ;)

Muhakkak deneyin, Boyner, Ykm, Tekin Acar, Sephora, vs. gibi bir mağazanın önünden geçerek uygulatın eminim sizde memnun kalacaksınız, verdiğiniz paraya değecek!



2 yorum:

Yeşim dedi ki...

:) bana da bağlan kıskanırım.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Sanada bağlıyım balim